Twijfels of het wel slim is..


Ja, dan zit ik alweer aan de bartafel in ons appartement. De zon schijnt door de woonkamer heen, de broodjes zijn besteld, is al weer minder dan 10 minuten aan de deur..
Op mijn achtergrond speelt de muziek af van Pharrel Williams - happy af van de skyradio.
Ik heb het ze zo vaak gehoord dat ik ze stiekem langzaam mee ging zingen.

Afgelopen dagen merkte ik dat ik soms wel moeite heb met M. mijn vriend. Ik irriteer me soms dat hij niet romantisch ingesteld is. Ik verwacht soms wel van hem. Maar hoe meer ik liefde geef, krijg ik dus geen niet even genoeg liefde terug. Ik verwacht ook van hem dat hij meer interactie met sociaal gedrag naar mij komt. Ik krijg weinig vragen of interesse naar mij toe, ondanks ik nog steeds thuis woon en werkzoekende...
Maar goed, afgelopen weekend wel samen leuks gedaan, naar de schrobbeler rondleiding geweest en volgende dag samen naar de film geweest. Het was heel gezellig! vrolijk

Maar er is ook goed nieuws; Gisteren ben ik met mijn jobcoach naar de bedrijf voor de gasten die zoeken naar de ontspanning, dus de sauna en baden en het rust is er daar te zoeken.
Tijdens het kennismakingsgesprek was dus een positieve sfeer, over het feit dat ze zoeken naar de bedieningsmedewerker voor hun bedrijf en ik eigenlijk op zoek naar administratief werk was. Maar dat ik niet vies ben om in horeca gaan werken. Hiervoor had ik al diploma in de pocket heb.

Maar ze staan er wel voor open dat ik ook waarschijnlijk administratief kan doen. Ze waren over algemeen heel blij, maar ook voorzichtig dat ze mij willen aannemen, omdat ik een slechthorend persoon ben. Ze boden mij aan om 3 dagen x 8 uur dus 24 uur per week werken, 2 maanden proeftijd dan gelijk vast contract.
Ik heb de ruimte gekeken waar ik waarschijnlijk ga werken. Er hangen weinig spullen aan de plafond of eromheen waardoor de echo te horen is, vooral in de keuken en achter de bar.. Wel erg sceptisch allemaal, maar ik vond het wel heel leuk en vooral in andere richting wat ik nooit zou doen.

Die zelfde avond heb ik al mijn gezin gebeld en gesproken, ze waren blij voor mij!

Vannacht; midden in de nacht werd ik wakker met enorme twijfels of ik daar wil werken en ook omdat ik misschien niet meer wilde werken in de horeca. Wil ik dat wel doen? Is dat wel slim.. Ik werd er niet gerust op. Maar ik denk uiteindelijk, als ik een dagje meeloop in hun horeca en dat het misschien mijn beeld anders gaat zien?!
Denk dat wel slim om hun laten weten dat ik graag een dagje mee wil lopen en kijken hoe het gaat? Who knows..


Liefs,
Vlinder
05 feb 2020 - 242x gelezen
Profielfoto van Vlinder18
Vlinder18, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende