Nieuw hier & Nieuw jaar!

Hoi,

Ik zal mezelf even voorstellen:
Ik ben Vlinder18, echte naam ga ik natuurlijk zomaar vertellen! knipoog
Ik ben nu 24 jaar, op 18 februari ben ik 25 jaar.. Nu nog even.. (Zo gek dat je leeftijd zo snel...cool!)
Ik heb een fijne relatie van 2 jaar, -/+3 maanden en woon nu sinds sinds november 2019 samen (ingetrokken bij mij)verliefd

Ik heb een broer/zus, gescheiden ouders, fijne familie die helemaal verspreid over hele Nederland. (die zie ik nog regelmatig hoor vrolijk)
Ik hardloop nog (laag pitje), altijd fanatiek sporter geweest..
Ik ben zelf doof, maar ik word vaak gezien dat ik als slechthorend ben.. Ik heb altijd een taal-ontwikkelingsachterstand gehad, die ga ik nooit inhalen! Maar dat komt wel goed met mij!
Ik reis ook graag, kijk regelmatig wat series of programma's op tv..

Wat het ook leuk is:
Vroeger ben ik hier ook op MyDairy terecht gekomen om mijn verhaal kwijt te schrijven JMaar die gebruiksnaam en wachtwoorden weet ik allang niet meer...

Mijn einde van 2019 was het niet zo heel fijn afgesloten voor mijn gevoel. Ik werd op mijn werk gechanteerd waardoor ik koos om niet verder te gaan werken, terwijl ik heel fijn vond om te werken daar... Mijn oude jobcoach helpt mij ook niet echt..

In begin 2020 besloot ik dat ik niet verder gaan met mijn oude jobcoach. Het werd ook abrupt gewoon doorgegeven, zonder tegenspraak.. Heel vreemd dus.
Met die nieuwe jobcoach ben ik samen gaan kijken wat voor uitdaging ik wilde aangaan. Hele fijne vrouw en vlotte babbel, denkt graag mee en hele fijne communicatie samen.
Mijn uitdaging is het administratief geworden. Terwijl ik hier geen diploma heb, maar er zijn wel wat bedrijven die misschien wei kans wilden aangaan met mij. Administratie! Ik kom eraan! Ik heb administratie altijd leuk gevonden, dingen uitzoeken, uitvinden, excel uitwerken, orderen van mappen en het dingen doen voor iemand anders .. Lekker die kleine taakjes die eigenlijk heel belangrijk zijn.. Daar krijg ik altijd energie van! Dus daarom ben ik benieuwd naar of die mensen...

Gelukkig is er wel een werkgever die graag mij wilde verwelkomen op hun bedrijf en volgende week dinsdag ga ik erheen! Heel veel zin in!

Fijn he! Zo'n nieuwe moed en nieuwe uitdaging!
.
Update volgt..

X Vlinder

P.s gelukkig nieuwjaar verliefd31 jan 2020 - 176x gelezen
Profielfoto van Vlinder18
Vlinder18, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende