Heerlijke verrassingsweekendje!

Hallo, hellloooo!

Nou, ik ben weer op Nederlandse bodem!
Ik heb een heerlijke weekendje gehad met mn mams, nou ja eigenlijk was dit meer een verrassingsweekendje geworden voor mijn verjaardag!

Vrijdag 14 februari laat in de Tulip Inn in Eindhoven terecht gekomen samen met mijn mams. Dit gebrek aan reizen is het wel heel handig om weer niet te vroeg op airport Eindhoven te staan knipoog

Zaterdag 15 februari; Dachten wij gezellig rustig op te staan en klaarmaken voor het vlucht etc. Dit is niet het geval; een hectisch ochtendje!
Die ochtend lekker douchen en omkleden etc. Dan vervolgens was er paniek!! HELUUPP
Mn mams haar horloge was tussen de bank en de muur terechtgekomen. Hoe dan? Je kan zelf die bank niet eruit trekken of opzij duwen, want het was op de maat gemaakt! gaap! EN DAT NOG IN KWARTIER MOETEN WIJ WEG!!!!
Dus gelijk het receptie gebeld, maar niemand nam het op. Mams gelijk naar beneden om te kijken of daar nog iemand aanwezig is. Ik ondertussen proberen met een kleerhanger om die horloge te pakken.. Niet gelukt, Ondertussen probeert mijn mams mij te bellen, lukt niet. Terugbellen ook niet.. HOW THISS?

Mams had in die tijd kon zij niet met lift naar boven, omdat de lift is vergrendeld met een pasje. Die pasje heeft ze natuurlijk in onze kamer laten liggen.. Maar ondertussen zag ze nachtportier en ging gelijk natuurlijk haar verhaal vertellen en heeft hij meegelopen naar onze kamer om die horloge te pakken.
Door samen te werken is het EINDELIJK om die horloge te pakken! Binnen 5 minuten waren wij weggegaan uit onze kamer en huppelende naar de douane al die stress om niksengel

Op vliegveld een cappuccino en koffie en wat broodjes besteld en gingen we vroeg boarden (Waarom? Oke dan, vooruit maar, dan kan ik lekker zitten).. Maar lopende naar de vliegtuig langs de ramen van boarding laat ik het maar zo zeggen, zag ik ineens mijn nichtje Y. staan met haar handtas? Mam! HEY Y. is er ook? HUH? Mams begon te zeggen " Shooot shoot shoot ; daarna VERRASSING! Zij gaat mee voor een paar dagen? IK: NEE Echt? How? Huh.. SHIT Ik had niet moeten kijken naar achter naar die rijen van boarding.. Achteraf had ik wel beetje spijt dat haar verassing niet gelukt is..

Die 2 dagen gezellig lekker met 3en wezen rodelen, apresskien, snowboarden, schnitzel eten, bij mijn favoriete restaurant gegeten en nog meer sneeuw en zonnetje van genieten!

Maandag 17 februari:
Vroeg lekker snowboarden met 3en. We hadden nog in het begin van de middag over hoe mn nichtje terug naar Nederland zou gaan. 21.00 vliegen. Maar al vrij snel sloeg paniek toe dat Y. haar vlucht vertraagd is. Ze was ineens heel bang dat ze niet op tijd zou zijn.. Ik dacht oke dan prima! Dan gaan we toch zorgen dat wij (mams en ik) haar goed afzetten. Eerst was het plan om haar af te zetten bij treinstation. Maar toen werd het gezegd dat het misschien leuk om bij vliegtuigmuseum wat gaan eten en mijn mams overtuigen ons om helemaal daar gaan rijden (2 uur) en daarna wat daar eten en Y. van 5 min afzetten bij Salzburg.

Na een ritje van 2 uur en slecht weer zijn we beland in een mooie decor bij de vliegtuigmuseum, cocktailtje erbij en het etentje was voortreffelijke lekker!
Half uurtje voordat Y. was mijn paps ineens achter mij om mij laten verrassen. Ik schrok me pleuris en had het totaal niet verwacht.
Dus Y. opgehaald van taxi en kon ik al smullende verhalen van paps horen hoe hij heeft geregeld om mij te verrassen. Mijn ouders zijn wel gescheiden maar ze kwamen toch voor mijn verjaardag! Super leuk!

Nog geen half uurtje later zag ik ineens lampje aangaan van mijn mams telefoon op en richtte naar mij toe. Ik snap het eerst niet en toen keek ik achterom.. Stonden mijn broer en zus daar! Oh neee he! Alweer verrassing! Maar ik moest gewoon zo hard lachen, omdat ik niet snap hoe dan? Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Jullie moeten werken etc. Super leuk!

Dus bij het thuiskomst in Oostenrijk nog champie op en zongen ze voor mij precies om 0.00.
Even lekker slapen en werd ik wakker en dacht ik: 25 jaar heb ik wel gehaald, mooie mijlpaal. Hopelijk kan ik ze ook meer verjaardagen nog vieren.
Die ochtend had mijn zus stiekem mijn stoel versierd.. Ook heel leuk, armband en ring gekregen, helaas waren ze net te groot, dus andere keer met mams naar de winkel. Een cadeau met vol met bonbons..
Daarna met 5en lekker skiën/snowboarden en waren we op tijd terug in de huisje.

Binnen uurtje waren we weer op weg naar Salzburg. 2 uur weer terugreizen!
Vervolgens wat broodjes gegeten bij een restaurant en eventjes nog inchecken. Alles verliep heel soepeltjes.
Mijn broer en zus moesten naar Amsterdam toe, Ik met mijn ouders naar Eindhoven. Zelfde tijd maar andere vlucht.
Bij de aankomst in Eindhoven door die poort zag ik ineens mijn vriend staan. Dacht ik ook echt: JIJ OOK STIEKEMERD!!
Mijn ouders hadden het OOK niet door dat mijn vriend zag staan. Ook voor hun verrassing. Dus ben ik met hem meegereden ipv met mams.
Na thuiskomst nog even naar stad gegaan en samen proosten op mijn verjaardag! OK!

Zo erg genoten van mijn verrassingsweekend! Meer kan ik het niet meer zeggen!

Aankomende zondag heb ik een high tea geregeld voor alle dames van mijn familie voor mijn verjaardag in Kasteel van Rhoon! Zoooo veel zin in! Tja, je moet ook wat goed uitpakken voor je mijlpaal 25e verjaardag! engelengelengel

Liefs,
Vlinder18
20 feb 2020 - 147x gelezen
Profielfoto van Vlinder18
Vlinder18, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende