In de tijd van Corona

Hoe ga ik dat eens weer beginnen met typen rondom dit vervelende en bizarre tijden met Corona.
Straks ga ik even lekker lunch maken. Niks bijzonders hoor, kopje soep en boterhammetjes maken en dan kan ik weer door met kleine klusjes.

In de tijd dat Corona kwam opduiken in Nederland, was ik bij mijn mams in Zeeland. terwijl in Tilburg en Brabant groot risico kan oplopen op een besmetting. Dus ik bleef maar bijna 1 week bij mijn mams daarna vertrok ik naar Tilburg.
In die tijd was ik lekker bezig op het werk van mijnmoeder alles aan het poetsen bij de lockers en spinnenwebben weghalen en vooral heeeeeeel veel stof! Dit omdat volgende morgen zouden de schilders alles gebroken wit gaan verven. Dus dan ben je wel hele dag zoet mee.. cool!

Ook ben ik bezig geweest samen met mams deels van de garage alles opgeruimd en schoongemaakt. Daarnaast heb ik wat kasten ook weer zelf opgeruimd.
Mams had nog ergens hele schattige foto's gevonden en die heb ik ook weer netjes op de volgorde gedaan.. Maar dan haar albums liggen wel weer wat overal hier en daar. Dit had ze niet alles op de orde gedaan, omdat in de tijd van zwangerschappen en werk en verbouwingen had ze geen tijd voor...

Tja als je niks kan doen in dit tijd of net tijd hebben om alles netjes te maken of even opgeruimd hebben in de huis, voel ik mij zelf heel fijn dan heb ik een fijne structuur!
Ik denk dat mams toch heel fijn vind om te helpen en organiseren in dingen.. Maar sommige dingen moet ze ook echt zelf doen.. Maar ja mijn mams zegt dat ik wel een opruimcoach kan zijn.. Whoeps!
O:-

Nu zit ik al paar dagen in Tilburg. Ik merk dat ik als ik bij mams ben, ben ik mijn duidelijkheid en structuur kwijt, dus ben ik maar terug gegaan om werk te zoeken op internet. Maar dat is niet zo heel gemakkelijk, omdat ik een doelgroep-indicatie heb en heb ik iemand nodig die mij kan sturen op het werkvloer. Niet iedereen heeft daar tijd voor... Hoe moeilijk is dat..
Ach ja, ik hoop dat ik snel iets kan vinden in de administratief wereld..

Oh ja, huisje is hier ook bijna schoon, nog paar wasjes draaien.. Zometeen vacatures zoeken en wat sollicitatiebrief schrijven. Daarnaast snel boodschappen doen, mijn kleine koffertje inpakken en dan ga ik vrijwel zeker 2 dagen bij mams te zijn. Vind ze wel heel fijn!

Liefs.. verliefd
25 mrt 2020 - 181x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vlinder18
Vlinder18, vrouw, 26 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende