Jeeeej, Wat een vooruitzicht!

Vorige week heb ik ergens op dinsdag of woensdag een mailtje gestuurd naar die werkgever om te zeggen dat ik het hele fijne gesprek vond en gevraagd of ik een dagje mee kan lopen in de horeca. Om te voelen en meemaken of ik dat zelf heel prettig om te werken.. Dat soort dingen vind ik toch heel belangrijk..

Op vrijdag kreeg ik een mailtje terug dat het niet mogelijk is om mee te lopen ivm concern IWR en het verzekeringskwesties en de grote van de organisatie van hun. Dat is begrijpelijk, maar het is ook vooral heel jammer dat het niet kan.. Anders had ik het wel misschien heel leuk gevonden? Of niet dan? Ik weet het niet....

Afgelopen weekend heb ik vooral heel druk gehad; naar Eindhoven gereisd met mn autoooo verliefd, daarna 2vrienden, waarvan 1 mijn beste vriendin; Kayleigh wezen uit lunchen. Jelle en Kayleigh waren mijn beste vrienden. Alleen deze jaar hebben ze moeite met elkaar. Kayleigh zat vorig jaar niet in de vel en is naar therapie voor 3 maanden. Jelle is dit jaar zelf in zijn handen genomen om psycholoog te zoeken (en zit nu bij..), dit half jaar werken bij stomme baas wat hij zelf ook noem haha. Hij heeft teveel overgewerkt bij zijn baas. Zn vriendin is "half" weggegaan omdat het echt niet kan met werk en relaties in werk, maar ook zijn echte vrienden omheen laat hij vallen..
Jelle heb ik niet laten vallen, maar hij moet leren om contact zoeken wanneer het tijd is en gunnen. In die tijd van Kayleigh had zij gehoopt dat hij moeite voor haar en even berichtje laten weten etc...
Volgens haar vond zij best ongemakkelijk in die situatie, maar vond ook weer wel fijn..
In die situatie vind ik toch wel ergens moeilijk, ik wil terug naar die tijd waarin we plezier hadden en op gewoon leuke manier..

Vervolgens ben ik met auto naar Middelburg, Goes geweest. Eerst het grote lasagnebakken van het bedrijf afgehaald en naar mijn neefje toe, die 18 jaar geworden is. Volgende dag ben ik bij andere neefje, die nu 23 jaar is geworden, geweest. Lekker bakkie thee en taartje met mn opa en oma en mams, dus hoop gezelligheidvrolijk

Op die zondag na het bezoek bij mijn neefjes; ben ik gaan helpen bij mijn mams thuis; ze had hulp nodig bij de administratie. PRECIES wat ik nodig had!
Ze had heel veel soorten administratie; ik wist het wel; maar zoveel? had ik nooit stil bijgestaan wat ze nu allemaal moet opletten en daar heeft ze teveel weinig tijd voor. Ze werkt 5 dagen en dan nog die alle administratie erbij. Ze heeft ook wel haar rust nodig gaap!..
Daarom samen opgeruimd en geordend. Ze vond althans heel fijn om samen te doenOK!
Nu komt eraan:
Ik heb met mijn mams besproken en afgesproken na onze vakantie voor mijn verjaardag (15feb tot 18feb) helpen met administratie op de bedrijf waar mn mams werkt. Zo kan ik beetje ervaring opdoen in administratief; althans ik heb geen werk en diploma voor.. maar dat maakt mij wel heel blij! Ik vind het heel leuk om te doen!
Kortom 2 dagen werken in de week was de planning. Verder kijk ik nog wel hoe t gaat!

Komende dagen ben ik er niet; lekker snowboarden in de bergen met mams, en die ook zo lekker schnitzel eten! verliefd
Stiekem ga ik wel mijn vriend missen, benieuwd of die mij wel gaat missen engel

Liefs,
Vlinder
13 feb 2020 - 174x gelezen
Profielfoto van Vlinder18
Vlinder18, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende