Today

Tussen 9.00 en 12.00 - Hopelijk iets meer uitleg over Freelance werk. Moet voor zover ik begrepen heb 1 website met tekst vullen en een essay schrijven deze week.

Tussen 9.00 en 12.00 - Dingen uitprinten, dingen opladen en voorbereiden voor vanmiddag.

Tussen 11.00 en 12.00 - Aankleden en wat rotzooien met make-up; heb maar weinig mee genomen, maar moet toch iets decents mee te maken zijn. Gelukkig draag ik alleen eyeliner, mascara en oogschaduw, dus shouldn't take too long.

Rond 12.00 en 12.15 - Taxi bellen, trein gaat pas om 12.49 maar moet ook een kaartje kopen, wil dus niet de trein missen door te lang in de rij te staan.

12.15 - Hopelijk dus in een taxi. Moet niet vergeten voor een bonnetje te vragen, zodat ik het vergoed kan krijgen.

Tussen 12.25 - 12.49 - Op station wachten op trein. Weet nog niet welk platform. Als ik internet goed begrepen heb is het de trein richting Manchester Picadilly, klopt volgens mij wel. Als in het is een mogelijke trein, gaat richting noorden, dus kan zijn dat het langs Stoke komt. Straks Michael maar even vragen het te dubble checken.

12.49 - 13.19 - In trein uitstappen bij Stoke-on-Trent

13.19 - Op station op zoek naar een taxi. Proberen uit te leggen waar ik heen moet (office opposite of the waterpark XD) Ook weer om bonnetje vragen.

13.30 - Ik gok dat ik rond deze tijd bij het kantoor ben. Hoef er pas om 14.00 te zijn, maar de volgende trein zou pas rond 13.54 op station aankomen, dus dat zou iets te krapjes zijn, dus dan maar even wachten.

14.00 - 16.30 - Interview. Waarvan 1 uur een vertaal test gedeelte en de rest een sollicitatie gesprek. Geen idee wat ik kan verwachten. Michaels broer was lief om me te proberen te helpen, maar hij wist natuurlijk ook niet zeker wat er gaat gebeuren.

Daarna ook weer mijn weg naar huis vinden.

Gaat vast goed komen. Ben ook in mijn eentje (nou ja, met een vriendin, maar zonder vriend/ broers/ ouders etc.) van Nederland naar Griekenland getreind en terug, dus dit is geen uitdaging. Behalve dan dat het op tijd gaat XD



Ook is Michaels broer nog steeds thuis...... misschien heeft hij besloten thuis te werken zodat hij me naar het Station kan brengen? Awww zou lief zijn XD
07 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Xuraz
Xuraz, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende