Typische Vrije Dag

Het is al een tijdje geleden sinds ik hier iets geschreven heb. Veel dingen zijn verandert en ik heb al een hele tijd niet het idee gehad dat ik een dagboek nodig had. Het was altijd iets waar ik mijn ietwat dramatische verhalen kwijt kon, maar vandaag wil ik het juist over een "typische dag thuis" hebben.

Ik werd zowaar pas om 9 uur wakker, dat was verrassend, aangezien ik juist een ochtend mens ben. Of nou ja, ik vind het fijn om vroeg op te staan, de dag is zo langer, maar ik kan niet met iedereen praten. Wel met M gelukkig, hij stelt geen levensvragen zo 's ochtends vroeg, wat mijn vader wel altijd deed en waar ik niet tegen kon.

Vervolgens Jeremy Kyle gekeken. Het is fijn om te zien hoe slecht het met anderen gaat en boos te kunnen zijn op hoe dom anderen zijn.

De andere series die momenteel deel uit maken van mijn wekelijkse routine:

- Ace of the Diamond
- Haikyuu
- Oh my Venus
- K-Pop Star 5

Katie heeft nog altijd last van haar huid, hopelijk dat de Chappie een beetje helpt. Zo eet ze tenminste wat. Sadie verstopt haar eigen eten weer. Ik denk dat het andere voer toch beter voor haar was.

M kijkt momenteel The Office en ik lees Eragon weer nu ik vast zit met mijn eigen verhaal. Het is lastiger dan het lijkt om een moord te bedenken en op te schrijven op een manier waardoor het lijkt dat iemand anders de moordenaar is. Als ik meer van dat soort verhalen zou lezen... maar dat is het nou net he, ik lees niet zo veel meer haha.

Ik zag iets op Facebook over wat voor lezers er zijn. Introvert was ik geloof ik.

De laatste kerstcadeautjes gekocht, een doos gevuld voor NL die niet goed dicht kan... dus moet M er even naar laten kijken, misschien dat hij er wat aan kan doen haha.

Morgen weer naar werk, moet nog even goed nadenken over mijn antwoorden voor mijn annual review vrolijk
17 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Xuraz
Xuraz, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende