Michael oefent

Mijn versie in het Nederlands:
Maleachi baande zich een weg over het oneffen terrein richting de heuveltop. Hoewel hij niet een uitzonderlijk hoog tempo aanhield vormde er al gauw een laagje zweet op zijn voorhoofd. De zwaartekracht was vermoeiend en ondanks dat hij al een paar maanden op Aarde doorgebracht had, hoorde hij nog altijd regelmatig gegiechel wanneer hij weer eens voorbij liep als een geblesseerde marrionette. De pijlenkoker op zijn rug op was zwaarder dan het in een eeuwigheid was geweest en de boog in zijn hand fungeerde vaker als veredelde wandelstok dan het elegante wapen dat het was.

Vanuit zijn ooghoeken zag hij donkere schaduwen voorbij vliegen en hij klemde zijn kaken op elkaar. De vuurvogels zaten hem al op de hielen, vast en zeker uit hun schuilplaatsen gelokt door het eerdere gekrijs. Het waren niet zozeer de vogels die hem tegen de haren in streken, maar de garantie dat hun demonen eigenaren niet lang achter zouden blijven en hem hoogstwaarschijnlijk in de weg zouden staan in zijn poging het krijsende wezen uit zijn lijden te verlossen.


Michaels versie in het Engels (incl. spellingsfouten XD):
Maleachi worked his way over the terrein toward the hilltop. He went with a high tempo that had formed a layer of sweat on his forhead. The blacksomething was nice and thanks to that he a decent enough month had had traveling through earth, he heard all the time the rules whenever he would puppet a blessing. The piecooker on his back was heavier than it had been in an age and de holes in his hand fingers told of begger rather than the elegant person that he was.

OUT THE CORNER OF HIS EYES he was his dark shadow fly by, and he climbed his look on other things. De birds zat on the hill, big and sticking out its place through earth rose. It was not somuch de birds who he wanted to hit, but the guarantee that he a demon unique not long after should happy and he highwassomething in the way should stand in his something was out his light te loose.



All copyrighted of course knipoog
14 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Xuraz
Xuraz, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende