Therapeut.

Ik heb een raar gevoel bij me therapeut.
Soms heb ik het idee dat ik paranoide begin te worden. Maar ik vind haar eerlijk gezegd niet oprecht. Ik krijg het idee, dat ze mij wilt helpen om ook haar doeleinde te bereiken. Zoals mij filmen voor haar opleiding. Niet dat dit erg is, ik denk dat bijna iedereen dit wel doet. Maar soms vraag ik me af, of het wel passend is .. Ze wilt me in haar vissie drukken of ik het daar wel of niet mee eens ben. Toch wou ik haar een kans geven en niet per se van het 'slechtste' uitgaan. Toen ik een rapport over mij heb gelezen, waar ze totaal iets anders van heeft gemaakt. Ze heeft letterlijk een zin omgedraaid in haar voordeel, voelde ik me vrij onbenullig. Ik weet dat veel mensen zo zijn. Misschien moet ik het als een les zien maar ik vind het gewoon niet oke. Ik heb het idee dat ze ook vaak om bevesteging vraagt, dan zegt ze "mooi woord he". Waar zijn we in godsnaam mee bezig?
Ze zei laatst, ik voel bij mezelf dat ik je steeds aan het overhalen ben. Doen mensen dit wel vaker bij jou? Toen dacht ik. Misschien moet je er mee stoppen. Misschiem had ik dit moeten uitspreken.


Ik zit te denken om overtestappen. Ik vind het een moeilijke beslissing omdat ik zelf niet sterk ben .. en ik ergens wel weet dat dit gewoon iets is wat overal gebeurt. Maar het feit dat ik best wel naief ben/ goegelovig en jong, vind ik niet oke dat dat gebruikt word door iemand die het wel voor elkaar heeft. Ik weet ook niet welk deel van mij is en welk deel van haar. Ze zegt altijd dat het een samenwerking is. Maar verdraai je bij een goede samenwerking dingen? Misschien ben ik indd te naief voor deze wereld ..

Wat ik wel weet, is dat mijn onderbuik gevoel vaak klopt.

Moeilijk ... keuzes maken
20 jul 2018 - 405x gelezen
Profielfoto van st-ar
st-ar, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende