The last call

Ik kan het nu echt afsluiten, mn ex belde me net weer. Vroeg of ik hem miste, of ik hem nog wel wilde zien? Ik zei dat het niet meer gaat om of ik het nog wil of niet, maar juist dat ik het niet meer kan. Ik zei hem dat als dit nu niet zou stoppen, dat ik eraan kapot zou gaan. Omdat ik weet dat ik de laatste keer dat ik hem zag besefde dat ik zoveel van hem hou, dat het pijn doet. Ik vertelde hem over dat moment.

Ik zat te roken en hij stond daar rokend, zonder shirt, met z'n prachtige lichaam. Maar het waren zijn ogen, die ik het mooiste aan hem vond. Had altijd het gevoel alsof die dwars door die van mij heenkijken, dwars door mn ziel. Alsof die me volledig doorhad. Ik kon niet stoppen met naar hem te staren. En op dat moment dacht ik, dit is het mooiste wat ik ooit heb gezien en waarvan ik weet dat hij nooit van mij zal zijn, maar ik wel van hem. Omdat ik al verliefd was vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag, nu al bijna een jaar geleden.

En we hebben dit zolang volgehouden zei ik hem. Maar ik kan het niet meer. Ik kan er niet meer mee dealen dat elke keer dat je weggaat, ik bang ben dat ik je nooit meer zal zien. Omdat ik steeds meer van je ga houden en het dus al moeilijker wordt om je los te laten. Ik wil dat je gelukkig wordt met wie dan ook, dat je doet wat goed voelt voor je en dat je je doelen nastreeft en je je door niemand laat tegenhouden. Ik wil dat je weet dat ik van je hou en dat ik dat altijd zal blijven doen.

Daarna heb ik gezegd dat ik op ging hangen en dat heb ik ook gedaan op dat moment. Ik kreeg geen woord meer uit mijn keel en mijn wangen overstroomde al met tranen. Ik hoop dat hij het hierbij laat, dat is het beste voor ons allebei.


Your name still feels so heavy across my tongue,
and sets my teeth on edge.
And it's been so long,
I'm not certain if
this feeling is love,
or terror.

- William C. Hannan
10 feb 2015 - 288x gelezen
Profielfoto van Invictus
Invictus, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende