The good things - deel 1 (edit 10:00)

18+ verhaal
Nu ik mijn gepieker op papier heb, kan ik mijn gedachten wat beter op papier zetten over het totaalplaatje haha, van hoe de afgelopen anderhalve week is gegaan.

En ja, zeg, ook over hoe dit allemaal begon.

Nog voordat ik het uitmaakte met mijn ex, werd ik weer actief op een forum voor kinksters tussen de 16 en 35. Ik was er in 2014 - begin van de relatie met mijn ex - al lid van, ik weet al sinds mijn 16-17de dat ik bdsm gevoelens heb,

en ook al maakte ik aan het begin van onze relatie duidelijk aan mijn ex dat dat iets is wat ik móet verkennen, basisbehoefte naast sexuele intimiteit, is het niet (actief, wel zelf indirect door me aan te passen aan hem) verkennen daarvan NIET de reden waarom ik het uitmaakte. Maar dat is iets voor een ander verhaal.

ik werd er weer actief op omdat de lockdown mijn hoofd ruimte gaf om - naast mijn idealistisch gefilosofeer - ook mijn perversiteit weer te ontwikkelen haha. Om het zo maar te noemen.

anyway, toen maakte ik het uit. Ik maakte een profiel aan op een soort van FB voor kinksters, om daar op de hoogte te blijven van events en meer te lezen over allerlei dingen die voor mij niet alleen sexuele, maar ook emotionele behoeftes blijken te zijn.

Dat ik niet op zoek ben naar iemand stond ook duidelijk op mijn profiel maar he haha

Twee weken na mijn breakup kreeg ik daarop een goed geschreven berichtje van een persoon. We wisselden mails uit en we bleven 1,5 week nonstop kletsen. Chat, voice, video, hield maar niet op. ik kreeg een goed gevoel & zoals ik al zei, mijn intuitie is best goed. We ontmoetten elkaar op een neutrale plek. Intuitie bleef goede dingen oppikken. Ik nodigde hem uit bij mij thuis aangezien mam en zusje op vakantie zouden zijn.

Als ik pech had, lag ik in een goot ergens te rotten maar ja haha

Het is nu echt even balans zoeken tussen tijd laten voorbij gaan na onze respectieve breakups. (Hij had het ook bijna even kort geleden uitgemaakt met zijn ex als ik. Eigenlijk wist hij het al afgelopen Kerstmis maar ze probeerden het nog.

Verschil is dat zij dus samenwoonden, ik niet met mijn ex. Ik zag de mijne ook amper afgelopen jaar en hij appte me amper, wel meer dan helemaal niet zoals met zijn vrienden, maar wel exponentieel minder dan zijn broertje of moeder haha.

dus hij heeft ook meer te regelen. Ik was met een exchange van tassen spullen en een beeindiging van een abo klaar.)

Anyway.

Tot zover, denk ik. Later meer?

Eerst goed wakker worden en mezelf met wat muziek in werkmodus krijgen. Gotta be on point.
SHIT vergeten om mijn eten in rugzak te stoppen.

Ach ja moet tijdens de lunchpauze sowieso boodschappen doen omdat we geen brood of komkommers hebben voor als mam en zusje thuis zijn. Dat was hun verzoek voor als ze vanavond aankomen hahaha. voor de rest is er fruit en ander groente en ze zullen vandaag wel avond eten.

Oja en mam zal vanuit mijn grootouders haar favo avondsnack meenemen, zonnebloempitten. En er is ijs.

So we're good.

Dan haal ik lunch van de super.

Dan doop ik mijn lunch in de koelkast om tot mijn avondeten. Eig beter zo, ik ben in de avond altijd moe. Ja. Goed gedaan, vergeetachtige hoofd.

Het was zooooveel belangrijker om de was op te vouwen dan mijn eten in mijn rugtas op te vouwen jwz haha

EDIT: VERGAT ook te schrijven dat hij wel een number 1 fan is van mijn kont, dus het is niet alsof ik geen bevestiging krijg over mijn uiterlijk op sexueel gebied. Verder kon hij zijn handen niet van me afhouden, en hadden we topgesprekken, en hij vindt me uiteraard mooi en sexy anders was hij dit niet aan het doen, en mijn innerlijk en waar ik voor sta, yadda yadda,

en hij zei dat hij net zoals mij ook wel meer valt voor de energie die iemand heeft en hoe ze is en blabla, dat van borsten was gewoon even een onzekerheid EN wss mijn bindingsangst die naar gebreken en fouten zocht om weg te rennen,

ik voel me weer happy over mijn decollete ? (wat weer niets te maken heeft met of ik wel of geen borstvergroting wil maar, nog een onderwerp voor een apart verhaal)
14 mei 2021 - bewerkt op 14 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende