Quarantaine

Mijn lieve vriend heeft nu een aantal weken bij mijn vader en mij in huis gezeten aangezien zijn ouders beide in quarantaine moesten door het Corona virus.
Eigenlijk waren zijn ouders al een tijdje niet meer besmettelijk, dus bleef hij maar bij mij en stelden we het steeds uit aangezien het goed voelde om samen te zijn, samen te slapen en samen wakker te worden.

Nu is de tijd aangebroken dat hij wel weer naar huis moet, hij kan helaas niet eeuwig bij mijn vader en mij zijn, maar ik heb het er best moeilijk mee met dat hij weer naar huis gaat.
Ik ben er zo aan gewend om iemand zoveel om me heen te hebben, dat ik haast verdrietig kan worden van het idee dat hij straks weg is.

Ik slaap veel beter nu hij hier is, ik heb iemand waarmee ik de dag kan bespreken wanneer we in bed liggen en het vele knuffelen laat me veilig voelen.

Nu hebben we afgesproken dat wanneer hij dus naar huis gaat, ik een nachtje met hem mee ga om er weer een beetje aan te wennen dat hij niet meer bij mij thuis is, maar is het zo slecht van mij dat ik hem graag bij mij wil houden? verdrietig
25 nov 2020 - 168x gelezen
Profielfoto van AniqueViscaal
AniqueViscaal, vrouw, 19 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende