pfff....

Dear dairy,
Ik moet echt even iets kwijt ! Ik heb een goede vriendin ( dacht ik ), laten we haar even lienke noemen. Lienke heeft een beste vriend, maar dan geen normale vriendschap maar echt een hele hele hele vreemden. Bijv. ze gaan samen in bad, ze zitten aan elkaar ( overal ?!?! ) maar ze hebben niks en voelen ook niks voor elkaar dat is moeilijk uitteleggen hoe ik dat weet maar dat is gewoon zo. Nu is het probleem dan lienke's vriend de baas is in de vriendschap, op een vervelende manier. Als haar vriend niet op school is ofzo lijkt ze heel iemand anders, dan is ze gewoon weer mijn vriendin. Dan ziet ze zelf ook echt in dat hij het slechte bij haar naar boven haalt.

Maar als hij weer terug is ze weer helemaal verandert! Als ze samen zijn zijn ze ook echt niet leuk, lienke pakt heel de tijd mijn spullen af, gild in mij oor, zit aan mijn haar allemaal zulke dingen. Hier kan ik niet tegen en ik zou er ookal iets van gezegd hebben als het niet een van mijn beste vriendinnen is! Ik slik al 1,5 jaar elke keer al mijn woede in, en gister is er iets gesprongen en ben ik het helemaal zat.

Ik ben iemand die veel waarde aan vriendschap hecht, ik vind vertrouwen belangrijk, en help iedereen. Alleen hoe lienke zich gedraagt vind ik geen vriendschap, vooral niet als ik al zo vaak aangegeven heb dat ik wil dat het stopt.

Zij lijkt met deze ruzie ( als je het zo wel kan noemen, misschien is beëindigde vriendschap beter ) helemaal geen problemen te hebben. Ze praat over me tegen andere mensen, ze heeft het ook tegen een van mijn vriendinnen gezegd maar die heeft het weer tegen mij gezegd. Maar wat ik zo vervelend vind ik ben er echt verdrietig van, ik bedoel ze betekende wel heel veel voor me!

De kinderen uit mijn klas steunen haar omdat ze haar wel grappig vinden. Maar ik probeer me groot te houden, te doen alsof ik het prima vind en ik het ook makkelijk zonder haar red !

Ik zit volgend jaar toch niet meer bij haar in de klas, dus ik hoef het nog maar heel even vol te houden.

Iemand tips hoe ik hier het beste mee om kan gaan?

Kusjesss....kiss
13 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van goodbadgirl
goodbadgirl, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende