oepss...

Dear diary,

Oke mijn goede voornemen is dus weer niet gelukt, ik heb al bijna 2 maanden niet meer in je geschreven. Ik denk dat ik gewoon geen echt 'dagboekbijhoumeisje' benverdrietig

Hier even een korte update:

Ik heb mijn haren niet geverfd, maar wel een beetje in laagjes laten knippen nu is het niet meer zo recht en lijkt mijn gezicht minder langvormig. Verder word ik ietsje zwaarder en zeg ik daarom elke dag tegen mezelf dat ik minder moet eten, maar ik doe het niet...... ik kan dan zo boos worden opmezelf, ik krijg nu echt wel vet op mijn heupen en een klein buikje, ook word m'n kont dikker en niet op een mooie manier. ik weeg nu 65 en ben 1.70 lang. Maar weet je wat het is, het is nog geen zomer vakantie dus ga ik nog niet stressen dat komt nog wel.

Op school gaat het wel goed, ik heb door de ruzie met lienke andere mensen meer aandacht gegeven waardoor ik er nu 2 leuke vriendinnen bij heb! Ik heb gesolliciteerd voor ibc ( dat is een opleiding voor 4 en 5 havo waarbij je een eigen product gaat produceren en verkopen ). Ik hoop heel erg dat ik erbij zit want het is echt iets voor mij!

Zaterdag is het natuurlijk koningsdag, en ga ik met vriendinnen naar Eindhoven, heb er erg veel zin in!

Ik heb trouwens een nieuwe liefden gevonden, na dat ik pretty little liars, vampire diaries season, new girl, gossip girl en modern family allemaal had afgekeken, ben ik verlieft geworden op een nieuwe serie genaamd............... SUITS !verliefd Echt geweldig.

Morgen laatste dagje school en dan lekker 2 weken vakantie ! HEERLIJK

Nu ga ik nog even snel een aflevering van suits kijken, en dan slapen. Ow en trouwens ik heb een super fijne site voor online series kijken zonder virussen en andere rotzooi. Je typt je serie in bijvoorbeeld ( pretty little liars season 3 episode 4 ) en dan kan je lekker uren series kijken.

Kusjesss kiss
24 apr 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van goodbadgirl
goodbadgirl, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende