loveeee oma

Dear dairy,

Ik wilde even zeggen dat ik jullie reacties echt top vind !
Ik vind het echt super tof als ik een verhaal heb geschreven en ik dan reacties heb !

En dan nu mijn dag, vandaag gewoon school gehad.
Lienke was er weer en het was niet echt leuk, heel de tijd me afkappen ook als ik het niet tegen haar heb of me uitdagen. Nu had ik me voorgenomen dat ik dat niet meer zou laten gebeuren......
Ik ben gewoon bang dat ik het niet win ofzo, kijk zij pakt mij met alles wat ze maar kan verzinnen, ik kan dat ook wel maar ik wil iemand gewoon niet zo erg kwetsen!

En echt hoor ik heb sterk de neiging om haar helemaal af te kafferen maar ik weet dat als ik dan savonds in bed lig ik teleurgesteld ben in mezelf.

Nu ben ik lekker bij oma, daar kan ik lekker eten wat ik wil en kijken wat ik wil verliefdverliefdverliefd
Ik probeer wel wat vaker naar opa en oma te gaan want mijn opa heeft kanker, het is een vorm die al zo ver is toen hij ontdekt werd dat ze er niks meer aan konden doen.
Ik probeer gewoon zo vaak mogelijk te komen, want ik moet er niet aan denken als opa en opeens niet meer is en wat moet oma dan?

Opa is namelijk al heel lang ziek, hij krijgt al jaren bijna geen lucht meer, als hij van de auto naar de kofferbak moet lopen heeft hij al geen adem meer.
Alleen oma heeft al die jaren voor hem gezorgd, en als opa er dan ineens niet meer is, is dat voor oma ook heel moeilijk.
Opa zelf heeft er wel vrede mee, hij zei dat hij een mooi leven heeft gehad, met een lieve vrouw en kinderen en kleinkinderen.


Vanavond weer hardlopen met mama, heb er eigenlijk best wel zin in knipoog

En ik had nog een vraag als je een reactie hebt, op een ouder verhaal hoe zie je dat dan ?

Kusjesss.....kiss
18 feb 2014 - bewerkt op 18 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van goodbadgirl
goodbadgirl, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende