here i come

Dear dairy,
Ik heb net een heel goed gesprek met papa en mama gehad, over hoe het op school is ( lees andere verhaal ) en hoe ik me voel. Ik was namelijk thuis ook niet echt leuk, maar dat begrepen ze niet en werden dan boos. Wat ik wel begrijp, maar papa en mama steunen me nu ! Het is fijn om te weten dat wat er ook gebeurd er hun altijd voor me zijn!

Papa zei gewoon: laat ze je niet pakken, maak gewoon duidelijk dat je hier niet van gediend bent ! Je kan het niet altijd door een goed gesprek oplossen sommige mensen kunnen niet praten maar alleen maar alles weglachen!

En mama zei : bel lienke even,

Nou dat heb ik gedaan de eerste keer nam ze op maar zei niks, en de 2e keer drukte ze me meteen af. Dus nu is mijn keuzen duidelijk, als zij geen gesprek wil is het haar gemis. Zij raakt een goede vriendin kwijt en ik.... ja ik heb haar dan misschien wel niet als vriendin, maar ik denk dat ik daar misschien wel beter mee af ben.

Dus vanaf nu laat ik me niet meer op de kast jagen, want zo ben ik nooit geweest en ga ik ook niet worden. Dus morgen ga ik met opgeheven hoofd naar school, gedraag me normaal maar als het me te ver gaat zal ik dat duidelijk laten merken, en zoals iemand in de reactie ook al zei, ik ga me gewoon focussen op de mensen wie ik wel vertrouw!

what doesn't kill you makes you stronger!cool!

wish me luck OK!

Kusjessss....kiss
13 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van goodbadgirl
goodbadgirl, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende