valentijnsdag

Dear dairy,
Vandaag was lienke niet op school en haar vriend gelukkig ook niet, ik voelde me meteen een stukje beter! Alleen had ik daarna een gesprek met mijn mentor die had gemerkt dat er iets aan de hand was. Ik hoorde van hem dat er een briefje rond was gegaan met daarop i hate ( mijn naam ). En toen ik vandaag toen we film gingen kijken, voor in de klas ging zitten achter tim ging tim weg zitten omdat hij niet wilde dat ik achter hem zat. verward Kom op hoe kinderachtig. Nouja nog een half jaartje volhouden en dan kan ik lekker naar een andere klas, alleen gaan lienke en haar vriend ook naar ibc, en dat is een klas dus dat is wat minder. Maar dan heb ik nieuwe mensen en kan ik opnieuw beginnen.

Valentijns dag was voor mij niet echt romantisch, al keer ik wel een briefje van mama gekregen waar op stond dat ze van me hield en dat we vanavond gaan uiteten. Dus inplaats van romantisch naar een film, of iets anders met een vriendje, ga ik lekker eten !

Al met al heb ik vandaag best wel een goede dag gehad want gister was mijn beste vriendin blijven slapen ! Dat was ook heel erg leuk.

Nou ga ik me haar maar eens krullen, make-uppen en mezelf eens onderspuiten met parfum knipoog

Iedereen met leuke plannen vanavond veel plezier !!

Kusjesss....kiss
14 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van goodbadgirl
goodbadgirl, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende