Over emo-night, stage, daten en kerstdorpjes

Zo, het leek me goed om weer eens te gaan schrijven, wat er is veel gebeurd.

Afgelopen zaterdag was ik bij de emo night, en dat was erg gezellig. Ik ging erheen met Ella en een vriendin van Ella, Caro. We logeerden bij Caro want het was wat ver om weer terug te gaan naar huis. Bij de emo-night draaiden ze allemaal emo-muziek, dat is een beetje richting de metal en de punk. Soms een beetje post hardcore. Ik luisterde rond mijn 14e, 15e emo-muziek, dus het was echt een beetje thuiskomen in die muziek. Caro en Ella luisteren het nu veel, en ik ook weer wat meer.

We hebben die avond lekker gedans. En we beleefden er wel weer wat, hoor! Halverwege kwam er een man naar ons toe en die was ervan overtuigd dat Caro en ik een relatie hadden. Wij zeggen van: neee, dat hebben we niet! Maar we moesten het echt van hem in overweging nemen, want we waren zo schattig samen.
Toen ging ik drinken halen. Vraagt de man voor mij in de rij wat er op mijn shirt staat. Ik zeg: "Bring me the Horizon". Zegt hij: "Maar dat is fucking gay!". Oke dan, dat is weer duidelijk. Toen begon hij met iets te zwaaien waarvan ik denk dat het drugs was, en toen kwamen Ella en Caro mij redden.
Naderhand gingen we naar de mcdonalds om een mcflurry te halen. Ella had ook twee mckrokets. Het was super druk in de mcdonalds en we kwamen tegenover twee jongens te zitten. Die jongens helemaal verbaasd over het feit dat Ella een mcflurry en twee mckrokets had! Ze wilden per se met ons praten, ook al wilden we dat niet, en ze gaven ook niet op. Toen we uiteindelijk onze mcflurry op hadden, zei de jongen tegenover mij dat hij gay was, en dat hij toch echt nog iets tegen mij moest zeggen. Ik zei, vooruit dan maar. Zegt hij: "Je bent echt knap, en je hoeft niet verlegen te zijn en je moet er echt voor gaan!" Ik heb hem maar bedankt. Tot zover de vreemde facetten aan deze leuke avond.

Verder ben ik druk aan het solliciteren voor een stage. Heb al een gesprek gehad bij een uitgeverij en ben daarvoor niet aangenomen. Was ik ook wel oke mee, want het klikte toch niet helemaal. Heb ook een gesprek gehad bij een andere uitgeverij en dat klikte veel beter. Ik hoop echt dat die het wordt! Vind het wel spannend, hoor! Allemaal nieuwe dingen leren, nieuwe plaats, nieuwe mensen leren kennen, telefoon opnemen... Maar wel allemaal erg leuk ook. Lekker ervaring opdoen.

Ook heb ik me ingeschreven op verschillende dating apps. Het begon met dat Joop me vorige week dinsdag overhaalde om een account op niet zo serieuze datingapp te nemen, naar aanleiding van het verdwijnen van Antigone (ik heb nog steeds geen contact weer met haar en heb haar ook ontvolgd op instagram... nuja dat is een verhaal apart). Daardoor werd ik enthousiast en heb ik ook nog maar een serieuze geïnstalleerd. Vervolgens kwam een van mijn huisgenoten met nog een derde app aan en toen was het compleet. Op die tweede en derde app heb ik nu beide een match met een leuk meisje, en vooral met het meisje van de derde app heb ik veel en leuk contact nu. Maandag gaan we even skypen zodat we zeker weten dat er geen oud meneertje aan de andere kant van de telefoon zit en dan hebben we volgende week zaterdag een date! Ik vind het echt ontzettend spannend. Heel leuk spannend, zo van, wie is die ander, zou ze echt zo leuk zijn, wat gaan we doen... maar ook wel een beetje vervelend spannend, als in: ga ik iets tegen mijn ouders erover zeggen, wat zullen zij vinden, wat zal er gebeuren als hier meer van komt? Maar dat is ook wel ver vooruit denken... Eerst de eerste stap maar.

In mijn studentenhuis zijn de voorbereidingen voor kerst ook aan de gang. Ik heb mijn kerstdorpje van oude pizzadozen maar een beetje afgemaakt en dat is echt leuk geworden! Misschien maak ik er nog meer huisjes bij... Eens kijken of ik hier een foto van kan plaatsen.

13 dec 2019 - bewerkt op 13 dec 2019 - 283x gelezen
Profielfoto van Morgenrood
Morgenrood, vrouw, 26 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende