Dag 5: intieme momenten en gesprekken

18+ verhaal
Dag 5 alweer dat ik bij Rachel in huis bivakkeer. Ik begin me hier al wat thuis te voelen. Vandaag zijn de kinderen van haar zus er en het is gezellig in huis. Nu zijn de even buiten aan het voetballen en Rachel en haar vader zijn mee. Ik zit lekker alleen thuis en kan een stukje schrijven. Wilde nog een stukje lezen, want daar kom ik minder aan toe dan ik wilde.

Gisteravond in bed hadden Rachel en ik een intiem moment dat heel fijn was en daarna moest ik denken aan dingen die ik nooit verteld had aan iemand, nare dingen die waren gebeurd met mijn ex-vriend. Hij had destijds wel sorry gezegd, maar het was al te laat geweest, hij had iets van mij genomen en ik had mij er niet prettig bij gevoeld. Ik heb me er vies en naar en beschaamd over gevoeld en durfde het met niemand te delen. Gisteravond heb ik het met Rachel gedeeld. Zij hoorde en zij begreep. Ze zei dat ze blij was dat ik het verteld had. Ik ben zo blij dat zij niet neemt, maar wij elkaar geven.

Soms ben ik bang dat ik door naar ervaringen met jongens voor meisjes ben gaan vallen. Maar ik weet dat het niet waar is, dat het altijd al in mij gezeten heeft.

Soms voel ik me iets verdrietig over het feit dat Rachel en ik nooit samen kinderen zullen krijgen. Nooit zal ons DNA met elkaar vermongen worden. Het voordeel is dat we nu in elk geval niet per ongeluk zwanger kunnen worden, haha. Daar zullen we toch echt beter ons best voor moeten doen.
20 mrt 2020 - 418x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Morgenrood
Morgenrood, vrouw, 27 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende