Onvergeten herinneringen

18+ verhaal
Over een maandje schrijf ik alweer tien jaar bij MyDiary. Wat gaat de tijd snel! Zo grappig om soms terug te lezen en over dingen te lezen die ik allang weer vergeten was.

Een gebeurtenis die ik hier beschreven heb die ik niet vergeten blijk te zijn, is de dag dat die jongen mij aanrandde. En ook niet hoe die andere jongen, Smartie, mij aanrandde, ik heb daar nooit over geschreven uit schaamte en onzekerheid. Smartie hield van mij. Hoe kon hij mij aanranden? Hij heeft het er zo vaak nog indirect over gehad, dan zei hij dat hij nu echt veranderd was. En ik droeg het mee als geheim.

Mijn psycholoog waar ik tot vorig jaar bij liep, had gezegd dat ik er nog wat mee moest doen. Zijzelf waren er niet in gespecialiseerd. Ik dacht, het is verleden, wat maakt het nog uit? Toch blijkt het veel uit te maken. Niet afgelopen donderdag maar de donderdag ervoor gebeurde er iets wat mij triggerde.

Rachel zat niet lekker in haar vel en wist niet hoe dat op te lossen. Ze begon mij te pushen om seks te hebben, maar ik zag dat niet zo zitten op dat moment. Meteen gingen diezelfde vragen door mijn hoofd als destijds met die jongens: mag dit? Mag ze dit doen? Moet ik erin meegaan? Of hoef ik niet als ik niet wil?

Het deed zoveel pijn. Ik kon daarna een tijd niet meer intiem met haar zijn. We hebben besloten naar een psycholoog te gaan. Inmiddels gaat het beter, maar we denken dat het op een onverwacht moment toch weer de kop gaat opsteken als ik het nu niet goed verwerk. Donderdag gaan we erheen.

Ik vind het best spannend. Wat voor emoties gaan er boven komen die ik altijd verstopt heb? Daarnaast lijkt het me ook fijn om te gaan werken aan onze onzekerheden. Rachel met haar onzekerheid over of ze wel mag voelen wat ze voelt, ik met mijn onzekerheid of ik wel in mijn recht sta om mijn mening te geven en grenzen aan te geven. Het wordt een spannende tijd denk ik. Maar ik kijk ernaar uit dat alles beter wordt.
12 okt 2020 - 293x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Morgenrood
Morgenrood, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende