Dag zoveel: Positiviteit

De tijd vliegt, zo zegt men. En zo is het ook. Het is alweer eeuwen geleden dat ik geschreven heb. Ik zit aan de keukentafel te tikken terwijl mijn vriendin op trouwringen zoekt. Nu en dan laat ze me er één zien. Wie had gedacht dat ik hier zou belanden, op dit punt in het leven? Wie had gedacht dat ik de liefde van mijn leven vinden zou?

We zijn net terug van een weekje vakantie. Naar dorpjes aan de Moezel zijn we geweest, we hebben er wijn gedronken en gewandeld, een klef stel gespeeld. Het gebeurde dat we op een avond op het balkon van ons appartementje zaten bij zonsondergang en ik Rachel vroeg: zullen we ons gewoon verloven? Ik wimpelde het weg als een grapje. Maar toch zag ik in Rachels ogen ook de wens. De wens voor eeuwig bij elkaar te blijven.

Sjonge, wat een klefheid. Te zoet voor woorden. Naast trouwringen zoeken we ook naar huizen, met iets meer urgentie. Een huurhuisje vinden is zo gemakkelijk nog niet, komen we achter. Ik kende de verhalen, ook van dichtbij, van mijn zus, maar als je zelf op zoek gaat is alles iets frustrerender. Momenteel zoeken we op anti-kraak. Hebben jullie nog tips voor huizen zoeken? Ze zijn erg welkom!

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Ik heb mijn stage vorige week afgerond en binnenkort ontvang ik mijn cijfer als het goed is. Voor mijn begeleiders is alles meer dan goed, ze vonden me een fantastische stagiair. Ze zeiden ook: je wilde graag bij een uitgeverij stage lopen, en dat past ook wel echt bij je. Dat vond ik zo'n groot compliment! Ook zagen ze dat het thuiswerken me goed af is gegaan, dat ik daardoor ook echt gegroeid ben. Zo fijn, zoveel positiviteit... Maandag mag ik beginnen aan mijn vakantiebaantje bij dezelfde uitgeverij. Maar tot nu heb ik nog even vakantie... Misschien post ik later vandaag nog wel wat foto's van de vakantie.
11 jul 2020 - 383x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Morgenrood
Morgenrood, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende