Dag 18: Heel veel thee en andere pakjes

Gisteren had ik een heel verhaal getypt over heel veel thee en andere pakjes, helaas was ik het vergeten te posten en ging met inloggen het verhaal verloren. Geen zorgen, ik type gewoon weer wat nieuws.

Met stage lijkt steeds het werk iets op te drogen en wordt daarna weer bijgevuld. Vanmorgen nog werd ik gebeld voor een leuke opdracht waar ik echt naar uitkijk. Ik merk dat ik het fijn vind om creatief bezig te zijn voor de uitgeverij. Bij de sollicitatie bij een andere uitgeverij hadden ze gevraagd of ik ervaring had met het maken van uitnodigingen enzo. Ik had toen gezegd dat ik wel eens kerstkaarten maakte. Nu blijk ik toch creatiever te zijn en beter te zijn in wat ik doe dan ik destijds dacht. Ik ben wel blij dat ik bij die uitgeverij niet ben aangenomen, want het klikte minder goed. Bij deze uitgeverij heb ik het hartstikke leuk en ik kan mijn creativiteit de vrije loop laten, zonder dat er veel van mij verwacht wordt. Daardoor lijken ze des te meer tevreden; het kan immers alleen maar meevallen.

Afgelopen weekend hebben we Letter to the king gekeken, ik, Rachel en haar vader. Haar vader vond de serie ook erg leuk, en wij ook, ook al is de serie zo anders dan het boek. Rachel was uit enthousiasme het boek Brief voor de koning opnieuw gaan lezen, die had ze toch thuis liggen, en ook Geheimen van het wilde woud ligt al klaar. Ik zeg steeds dat ze De zevensprong en Aan de andere kant van de deur ook moet lezen, maar ik vrees dat ik die zelf moet gaan voorlezen als ik wil dat ze die gaat lezen. Aan de andere kant van de deur heb ik gelukkig bij mijn ouders liggen, dus dat komt nog wel een keertje.

Rachel leest mij momenteel Harry Potter voor, echt super lief. We zijn al bij hoofdstuk 4 ofzo. Door de week is er niet altijd tijd voor, maar in het weekend leest ze haar stem schor. Ik had zelf wel ooit deel 1 gelezen, maar kan me er bijna niets van herinneren. Ook heb ik wel ooit alle films gekeken op één na, maar dat is ook al een tijd terug. Volgens Rachel kon dat echt niet, want zij is een enorme fan.

Het weekend was ook een tijd van pakjes bestellen. Rachel en ik hebben heel veel thee, koffie en wol besteld. Ik ben een dromenvanger voor Rachel aan het haken en de wol raakt op. Gelukkig kan ik nu weer verder. Rachel haakt dekentjes voor haar vrienden, echt vreselijk schattig. Ze kan alleen vierkantjes haken, en ik heb haar voorgesteld om nog meer te leren. Dat komt vast als mijn projectje af is. Dan leer ik haar patronen haken, als ze daar het geduld voor heeft.

De thee blijkt erg lekker. Rachel vindt hem licht van smaak, maar ik vind hem wel lekker lente-achtig en fris. We moeten nog veel oude thee opmaken, maar we hebben vast één andere thee aangebroken om uit te proberen. In plaats van van Simon Lévelt, waar we wel de koffie vandaan hebben, zijn we voor de thee bij Betjeman en Barton gaan bestellen. Ik heb nog nooit thee van hun gehad, maar gehoord dat hij erg lekker is. Ik ben benieuwd naar de andere thees die we besteld hebben. Ik vrees dat we wel voor een half jaar aan thee hebben, haha! Moet de relatie wel zo lang aan blijven. En als de coronamaatregelen voorbij zijn, splitten we gewoon de thee voor elk thuis.

Met mijn studentenvereniging zouden we binnenkort een actie doen bij Present. Dat doen we elk jaar. Helaas kan wegens Corona het project niet doorgaan, daarom werd ik gebeld of we een alternatief project wilden gaan doen. Bijvoorbeeld kaarten sturen naar eenzame mensen, enzo. Ik moet nog horen wat mijn kring daarvan vindt, maar mij lijkt het erg zinvol om te doen. Ik bedoel maar, sommige mensen zijn zo eenzaam, nu door de coronamaatregelen... Het is fijn om dan wat voor ze te kunnen doen.

Verder staat er een goulash te pruttelen op het vuur. Heb ik erg zin in. Ik ben zelf vegetariër, maar Rachel is flexitariër en haar vader is een echte vleeseter. Ik pluk wel wat saus uit de pan als het klaar is, en ga dan zelf even vega kipstukjes opbakken. Ik wou eerst voor mezelf helemaal vegetarisch maken, maar stiekem vind ik vlees ook wel lekker dus neem ik wel saus met de vleessappen erdoorheen gekookt haha. Ik krijg wel steeds honger van de etensgeuren, dus ik ga snel eten denk ik.

Tot later maar weer!
02 apr 2020 - 506x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Morgenrood
Morgenrood, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende