Over de liefde

Vandaag zijn R en ik, 7 maanden samen. We kende veel ups en downs. Maar hebben ook veel ruzie. Soms vraag ik me af hoe dat in andere relaties gaat. Soms geef ik hem de schuld van dingen die fout gaan en niet lukken. Soms ben ik jaloers op alles wat hij wel heeft.

Hij regelt voor zichzelf vanalles perfect. Hij is erg gesteld op zijn vrienden. In zijn ogen zeur ik veel. Het gaat op dit moment niet zo goed met hem. Met mij gaat het wel beter. Hij zegt vaak dat hij klaar met mij is. Vandaag hadden we zo'n ruzie, hij zei dat hij van de week zijn spullen komt ophalen. Soms voel ik mij gebruikt. Niet dat hij me niks heeft gegeven. Maar ik snap niet dat hij gewoon zonder schuldgevoel (zo lijkt het) de deur achter zich dicht doet. Voor de grap zegt hij ook vaak. Wil je mij even pijpen. Meestal kan ik er wel om lachen. Maar nu denk ik. Rot op wil je nou echt geen verdieping alleen seks.


Hij kijkt vaak voetbal. Dan moet ik mijn mond houden. Meestal ga ik dan wat lezen. Gister vertelde ik hem dat ik een kinderwens heb en of hij dat wel met mij wilt (over een paar jaar). Hij weet niet of hij dan nog depressief is of niet. Ik vertelde hem dat ik niet wist of ik daar op kan wachten want hij heeft alle tijd .. hij vond het belachelijk. Toch is het een lieve jongen. Dat lijkt niet zo als ik het schrijf. Maar hij heeft heel veel goede eigenschappen. Hij is erg lief met kinderen.

Ik vind het verdrietig als hij echt weg gaat. Zijn alle mannen zo tegenwoordig? Of stel ik mij aan. Ik weet dat ik ook niet de makkelijkste ben. We hebben ook veel mooie dingen meegemaakt.

De liefde en relaties. Ingewikkeld gedoe soms.

29 jun 2019 - 348x gelezen
Profielfoto van st-ar
st-ar, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende