oneerlijk gedrag van mij

Ik weet van mezelf dat ik soms echt niet te genieten ben of een secreet naar mijn schattepetatje.

Vandaag plofte er gewoon iets in mij. Het was echt gewoon poef daar is het. Ik had er geen controlle op. Ik en mijn schattepetatje hebben beide een auto, nu is het zo dat we tijdelijk hebben geruild in de zin van mijn Peugeot is werkauto geworden en zijn BMW voor de luxe en overige dingen.
Nu heeft mijn Peugeot ervoor gekozen om stuk te gaan en reparatie is de moeite niet meer waard en ik heb gewoonweg het geld er niet voor. Dus dat zorgt ervoor dat hij weer met de BMW naar het werk gaat en ik beperkter ben met verplaatsen.

Vandaag ben ik dus daarom door mijn zusje opgehaald om boodschappen te doen en naar het tuincentra te gaan om daarna af te sluiten met een kop thee bij mijn ouders. Nu is het zo dat ik altijd om 4u naar huis ga zodat ik het avond eten op tijd op tafel heb staan. Maar nu ben ik dus afhankelijk van mijn zusje en die bracht me pas om half 5 naar huis dus met resultaat dat we om half 6 kwart voor 6 aan tafel zaten.
Ik heb mijn excuses aangeboden en gezegd dat ik er niks aan kan doen dat ik te laat ben en dat ik gewoon beperkter ben en de vrijheid van de auto mis. Nu weet ik ff niet hoe het precies was gegaan maar ik weetn of goed dat hij zei dat er zaterdag hoe dan ook een nieuwe auto komt en wel ziet hoe hij dat rond krijgt en ik dus kwaad en er totaal niet mee eens! Ik wil niet dat hij een nieuwe auto koopt, de mijne is stuk en is mijn verantwoordelijkheid. Hij hoeft niet al mijn problemen op te lossen of boos te zijn dat ik laat thuis ben. Ik ben geen klein kind met avond klok!

Maar eerlijk is eerlijk.... Ik ben dus nog steeds boos en kan hier slecht mee omgaan. Ik weet gewoon niet waarom ik zo reageer. Maar het feit dat ik later thuis ben en hij op die manier reageert steekt mij en maakt me gewoon boos en onredelijk Pfffffff.

Misschien interpreteer ik het anders dan het is maar ik voel het nu eenmaal zo. Ik ga ff stoom afblazen door muziek te luisteren....
01 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MissElfje
MissElfje, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende