Getrouwd 15-07-2016

Eindelijk was het zover, het aftellen was tot een einde gekomen. Dagdromen over de dag zelf werd eindelijk een sprookje dat werkelijkheid werd.

Het was ook echt een sprookje, zijn gezicht toen ik de deur openmaakte was geweldig. Hij was overtuigd dat ik er zou staan in een witte jurk, dus lekker niet. Het trouwvervoer was een mooie limousine, die mocht hij natuurlijk uitzoeken en dat heeft hij perfect gedaan.

Toen we aankwamen op het kasteel stonden er veel mensen te kijken en vroegen verschillende of ze een foto van mij en mijn jurk mochten maken, raar om ineens op de foto gezet te worden, al helemaal omdat ik eerst heel wat kilo's meer woog en zorgde dat ik onzichtbaar was.
Mijn moeder had me nog niet gezien en zag me daar voor het eerst, nu zou je verwachten dat je als dochter zijnde een compliment zou krijgen..... Nou fout gedacht! Haar reactie op mijn jurk: Suikerspin. Nou, bedankt mama. Daarom heb ik je dus niet mee gevraagd toen ik jurken ging passen. Anders was het weer jouw jurk en niet mijn jurk.
Tijdens de ceremonie hebben zowel mijn mama als mijn zusje steeds nors zitten kijken, het deed zeer heel zeer zelfs, maar ja wat doe je eraan. Mijn schoonfamilie was wel blij en ook mijn papa, mijn papa die tijdens het feliciteren in huilen uitbarstte. Hij was zo blij voor mij, voor ons.
Na het toosten op ons zijn we foto's gaan maken. We hadden ook nog eens het geluk dat er een drone was. De foto's die we tot nu toe hebben zijn schitterend.

Eenmaal aangekomen op de feestlocatie had ik inmiddels het gevoel omtrent mijn mama en zusje losgelaten. Ik heb ze de rest van de dag genegeerd en genoten van onze heerlijke bruidstaart, de muziek, het eten en natuurlijk de gasten. Ik heb me echt vermaakt en mijn schattepetatje ook. Zelfs onze openingsdans kon gewoon niet beter hihi.

hier onder wat foto's en het filmpje van de limousine hihi.













21 jul 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MissElfje
MissElfje, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende