15 Juli

Het duurt nog een eeuwigheid maar dan heb je ook wat haha.

want als het dan eindelijk zover is dan is het de mooiste dag van mijn leven. Ik ga dan trouwen! jaaa echt waar. Hij heeft me super romantisch gevraagd in disneyland parijs ( 6 september om precies te zijn). Totaal niet verwacht dat hij zo romantisch zou zijn om mij daar te vragen hihi.

Het plannen is in volle gang. En deze keer alles samen! Niet ieder voor zich maar echt samen. wel heeft hij alleen het trouwvervoer mogen uitzoeken omdat hij geen inspraak op de jurk heeft haha. Maar de rest samen. we hebben het grotendeels al rond alleen zaterdag de taart proeven welke het gaat worden en samen ontwerpen.
De catering is geregeld, feest locatie, trouw locatie, de ringen, trouwvervoer, gastenboek, uitnodigingen, bedankjes, getuigen, bruidsmeisjes, ringdrager, ambtenaar, fotograaf, huwelijksnacht, visagiste, kapster en nagelstyliste.
Nu alleen nog de taart, mijn jurk, het bloemwerk en zijn pak en dan zijn we echt helemaal klaar maar sommige dingen blijven voor begin volgend jaar staan ( ivm kleur jurk en het bloemwerk en mijn afvallen)

Hoe dan ook ik leef echt naar die dag toe, Ik heb een geweldige vent gevonden. Eentje die me neemt zoals ik ben met mijn tics en spontaniteit. Waarmee ik kan lachen en huilen en zelfs ook soms lekker kneuteren op elkaar om het daarna lekker goed te knuffelen.

Ik ben in de wolken met mijn schattepetatje!

18 nov 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MissElfje
MissElfje, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende