tweede stap

Vorige week mijn 2de stap gezet. Ik was verbaasd hoeveel mensen er zaten en wat voor dingen er werden besproken. veel van hen delen het: oh als ik geholpen ga worden ga ik voordat ik begin me nog een keer helemaal vol eten.
nee ik kan dat niet. ik hou me toch liever aan het regelmatig eten en lekker veel groente en fruit. en natuurlijk het bewegen niet vergeten.

Het is iets wat ik echt wil. ik heb dan ook met mijn volle aandacht geluisterd naar wat me te wachten staat en ik ga dan ook voor de gastric bypass. Ik hoop zo dat dit mij echt gaat helpen. ik weet dat er nog haken en ogen aanzitten bijvoorbeeld het overtollig vel, opletten wat je eet, hoeveel je eet, de keuzes, etc. Maar ik wil graag een stuk gezonder zijn en me lekker kunnen bewegen.

30 september weer een bijeenkomst en gesprekken. deze keer met de psycholoog, fysiotherapeut, verpleegkundige en een dieetist. Die dag krijg ik ook meteen te horen of ik in aanmerking kom. Ik zeg kom maar op. Ik ben klaar om de volgende uitdaging aan te gaan!

21 sep 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MissElfje
MissElfje, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende