Nog even mijn hypothese/jaloerse gedachten op rij

....omdat ik er toch over blijf nadenken lol. Zou ik ook doen als het om gewoon een vriend ging, maar hier heb ik natuurlijk belang bij omdat het een man is waar ik iets mee wil.

Ik heb een hypothese waar ik een mening over wil. Is dit een klassieke scenario "Ex blijft aan een man hangen, evt. door eenzaamheid, weet ik het".

Feiten tot nu toe:

*vervelende emotionele uitingen over potentiele nieuwe mensen waar hij mee praat (oke, kan goed gepraat worden als het een nieuwe en emotionele klap is en ze wonen nog samen voordat de man vertrekt),

*Man houdt heel erg van dieren, zij had hem gedwongen om een hond te nemen waarvan hij vond dat ze daar geen tijd en geld voor hadden. Hij vermoed, weet niet zeker, dat dat een test was om te kijken of hij ook voor een kind zou kunnen zorgen. (Bijtende aanvulling door mij: wel grappig dat hij uiteindelijk alleen maar voor de hond zorgde. nahnah Heeft ze goed gedaan, als dat haar achterliggende motivatie was. Verder vast een leuk mens, ik ben alleen een beetje sarcastisch ingesteld en uiteraard bevooroordeeld haha)

Ze stuurt regelmatig foto's en van kijk hoe lief hij is. Geeft hem redenen om te vragen of hij wel vaak en lang genoeg uitgelaten wordt.

Kan van alles zijn maar het ruikt voor mij naar dezelfde shit die sommige exen pullen als ze een kind hebben van iemand, daarmee aandacht vragen ipv dat het echt om het kind gaat. Mja, nogmaals, het kan van alles zijn.

(EDIT: met 'gedwongen' bedoel ik, emotioneel gezeurd met "oh kijk wat voor zielig hondje dit is, hoe zilig dat diertje is, en deze is, we moeten hem redden" etc. tot dat hij toegaf en ze een hond namen.)

*Hij zegt dat hij wel klaar met haar is, maar dat hij nog van haar houdt. Ok, begrijpelijk, fijn ook, maar als zij dat weet geeft dat wel pulling power wat bewust dan wel onbewust kan worden gebruikt.

*Gisteren bleek dat ze koorts heeft, mogellijk corona. Zielig aan de telefoon "maakt ze het grapje": als ik ALS krijg - de ziekte waar zijn moeder nu aan lijdt - dan moet jij wel voor me zorgen. Supergrappig,harrdy ha nahnah

*Ze heeft zelf vrij weinig vrienden, werkt heel veel.

* EDIT: Ze is 35... dus ik kan me best voorstellen dat ze nu wel denkt, shit ik wil kinderen, wanneer ga ik een vader ontmoeten, hmmm
13 mei 2021 - bewerkt op 13 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende