Nieuwe jaar

Gisteren heb ik mijn eerste werk dag gehad in het nieuwe jaar. Dit ging ontzettend goed en was ook gezellig op werk.

Wederom gister gebeld met de GGZ omdat ik me nog steeds echt slecht voelde. Gevraagd of er plek is in de kliniek maar die zit vol. Een teleurstelling want met hoe ik me nu voel zou ik best wel een weekje in de kliniek willen zitten. GGz denkt dat het te maken heeft met het verlagen van me depot. Ik krijg morgen wel een extra gesprek met mijn SPV-ER en vandaag een huisbezoek. De pschyiater heeft me lorazepam voorgeschreven i.p.v. oxazepam.

Oudjaar was ik dus bij die vriendin. We waren naar een all you can eat sushi restaurant geweest. Het was allemaal heel gezellig maar ik had zoveel gegeten dat ik de rest van de avond moest overgeven. Daarna zijn we naar haar huis gegaan en tot twaalf uur daar gezeten en bijgekletst. Heel gezellig allemaal. 1 januari ging ik mee naar me oma en 2 januari zetten mijn moeder mij weer thuis af.

Ondanks dat ik me zo vreselijk slecht voelt gaat het leven wel door. Vandaag op de planning een schoonmaak dag. Iets wat ik altijd uitstel om te doen. Ik moet gaan stofzuigen, dweilen, kleding opruimen, badkamer en keuken poetsen. En vanmiddag wil ik een cadeautje voor mijn liefje halen. Die is vandaag jarig en we zien elkaar waarschijnlijk dit weekend.

De beste wensen voor iedereen verliefd
04 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 2 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende