Nadenken.Slapeloosheid. Wat nu?

Stel je voor. Voor het weekend lijkt alles nog goed te gaan. Tuurlijk altijd met ups en downs zoals in elk leventje, vermoed ik.

Alleen.. Zaterdag doen zich enkele vreemde dingen voor. Tijdens een bezoek dat mijn vriendin aan een persoon in het ziekenhuis ging brengen, kreeg ze beelden. Beelden over een erge gebeurtenis, waar je dus geen beelden van wil krijgen. Ze kwam hysterisch buiten. In zo een toestand had ik haar nooit eerder gezien of gehoord. Best een enge ervaring.

Thuis aangekomen blijft ze nog een tijd doorrazen dat de persoon in het ziekenhuis in gevaar is. Ze valt uiteindelijk uitgeput,mentaal en fysiek, in slaap tot 3h in de nacht. Dan wordt ze wakker en gaat aan alles twijfelen dat ze heeft gezegd. Is het een test? Ze nemen haar beet ... Die zaken dus. Ik probeer haar gerust te stellen, dat alles oke is. Dat het goed komt.

Tot gisteren ...

Rond 17h krijgen we 2 politieploegen aan de deur met de doodleuke kennisgeving: Huiszoeking vanwege poging tot moord (door mijn vriendin op de persoon in het ziekenhuis). Ik mocht ook mee op verhoor, heb mijn verklaring gegeven en mocht dan vandaag beschikken.

Zij zit nu vast, maar ... Met de beste wil van de wereld loop ik vast op het feit dat zij dit nooit zou doen. Niet zoals ik haar ken ...

Twjfels.

Denken.

Meer Twijfels.

Wat Nu?
18 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sterocco
Sterocco, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende