Evolutie

Hey iedereen,

Voor sommigen: goedemorgen. Nog anderen zullen, net als ik, een nachtje door hebben gedaan of weinig geslapen. Kies maar wat het best bij jullie past. Ik wil op voorhand al mijn dank betuigen aan de mensen die de tijd nemen dit echt te lezen. Niet alleen te lezen, maar ook te begrijpen. Je kan lezen zonder te begrijpen ook, dan lees je de woorden, je kent ze ook maar de betekenis achter die woorden gaat dan verloren. Wil dat zeggen dat achter elke tekst een dieper iets vertegenwoordigd? Neen. Een tekst kan ook geen samenhang hebben. Dat heb ik soms wel voor. Niet dat ik dan maar zomaar wat opschrijf. Ik verduidelijk het even: vaak daag ik mezelf uit een woord op te schrijven en telkens de laatste letter van het vorige woord te nemen om daarop verder te gaan met het volgende woord. Zo kan je je woordenschat testen, trainen en misschien wel uitbreiden.

Nu, over naar de orde van de dag. Dat klink al vrij officieel. Niet? Ik beloof dat ik het luchtig probeer te houden op dit vroege uur. Ik twijfelde lang of ik dit wel zou gaan typen. Omdat ik niet weet op wat voor verhalen, teksten of andere zaken jullie zitten te wachten. Soms ga ik er vanuit dat er vrij veel mensen zijn die stiekem het prijsgeven van bepaalde gevoelige zaken fijn vinden. Fijn is niet het juiste woord. Wat ik er fijn aan vind is dat we hier allen anoniem zijn. Ieder mag op een normale manier zijn verhaal delen en andere mogen en kunnen daar ook respectvol op reageren. Het is een soort van ... Grens die wegvalt die velen van ons in het echte leven misschien wel hebben.

Enkele weken geleden vreesde ik dat mijn leven een definitieve bocht naar de afgrond had gemaakt toen mijn huisgenote me aan de deur zette zodat zij 'haar pad' kan gaan afleggen. Allemaal goed en wel, maar tijd om iets nieuws te zoeken, dat kreeg ik niet. 2 dagen heb ik buiten doorgebracht, nu ben ik gelukkig bij mensen die zelf aanboden om even bij hen te verbljiven. Ondertussen heb ik wel al de planning gemaakt en ingezet om alles in orde te krijgen om iets alleen te verkrijgen. Het heeft er wel toe geleid dat ik weer ben gaan gebruiken en dat ik alweer 4 dagen wakker ben. Ben ik teleurgesteld in mezelf? Eerlijk? Neen. Ik weet niet of ik anders sterk genoeg geweest zou zijn.

Wat ik wel in alle eerlijkheid kan zeggen is dat ik in de dagen die ik heb meegemaakt een kleine evolutie heb doorgemaakt. Ik heb op 1 week tijd 2 boeken uitgelezen van Michael Newton: De Zielenreis en de Zielsbestemming. Ik begon er met open vizier aan en besloot toe te laten wat ik als 'waar' voelde en ook de zaken die ik als 'niet waar' aanvoelde. Eerlijk gezegd viel zo goed als alles onder: waar. Tijdens het lezen ontwaakte er een soort van weten in mij. Het weten dat ik mens ben in deze wereld maar dat mijn mens zijn niet het enige is. Ik als mens moet samenwerken met de ziel die ervoor heeft gekozen te incarneren in dit lichaam. Zodoende heb ik nog andere stappen gezet.

Ik ben niet boos of teleurgesteld op mijn vroegere huisgenote. Als mens zijnde heeft ze me aan de deur gezet maar wetende wat ik heb gelezen, weet ik dat zij dit als ziel, een energiewezen dus, nooit zou doen.

Wanneer ik het nu moeilijk heb, sla ik willekeurig 1 van deze boeken op en begin er in te lezen. Het maakt me rustig. Troost me ...

Sorry als dit een onzinnig gedeelde tekst is.

Fijn weekend allen
02 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sterocco
Sterocco, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende