Hier gaan we nog eens een keer ...

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier wat heb neergetypt. Vraag me niet hoe het komt, soms vergeet ik deze website precies. Op momenten dat ik het dan weer wat moeilijker heb, is er precies een deurtje in m'n hoofd dat opengaat en me deze mogelijkheid aanbiedt om de zaken wat van me af te typen. Kan ik dat zo noemen? Van me af typen. Klinkt misschien wat overdreven, of juist fijn. Voor mij klinkt het vooral ... Comfortabel. Waarom? Dat komt door enkele grote voordelen die ik hier met jullie gemeen heb:

* Jullie kennen mij niet, en ik jullie niet;
* Wat je niet wil lezen, klik je niet aan;
* Als je begint te lezen en je vindt het niks, kan je de pagina sluiten;

...

En zo kan ik nog wel wat voordelen bedenken.

Goed, waarover wil ik vandaag tegen jullie zeuren? Niet over het feit dat ik me wat minder voel. Ik wil gewoon een tekstje delen, hoewel ... Een tekst? ... Het is eerder wat in me opkomt dat ik aan het delen ben. Ik heb op voorhand niets bedacht, ik laat de woordenflow komen. Net was ik aan het denken aan een boek dat ik laatst gelezen heb. Van Michael Newton over de Spirituele Wereld. Hij beschrijft hoe een ziel de spirituele wereld ziet. Is het de waarheid? Hij zegt dat de casussen die hij in zijn boek gebruikt en bij uitbreiding het overgrote deel van zijn cliënten nogal overeenkomstige verklaringen geeft over hoe het is om als ziel uit je lichaam te gaan als je lichaam sterft. Juist, je lichaam sterft, maar jij als energiewezen blijft verderleven. Nadat je lichaam op is, heb je (normaal) je les voor dat leven geleerd, of juist niet ... Ik heb het boek gelezen met, eerst een gevoel van: we zien wel, afwachten. Mijn gevoel keerde echter om naar verbazing ... Heimwee zelfs op sommige momenten.

Het boek heeft er ook voor gezorgd dat ik veel zaken anders ben gaan bekijken. Mensen kunnen er vaak niet aan doen dat ze je pijn doen of iets verkeerd naar je doen. Het is een rol die een andere ziel van jouw zielengroep heeft geaccepteerd om in dit leven voor jou te spelen, het is iets dat nodig is om dat wij als ziel een bepaalde les of lessen nodig hebben in dit leven. Dat wil niet zeggen dat ik op m'n kop laat zitten of niet voor me opkom, maar het heeft me wel geleerd een en ander in een volledig nieuw licht te plaatsen ...

De opvolger, De Zielsbestemming, is zo mogelijk nog mooier.

Ik kan jullie deze 2 boeken sterk aanbevelen.

Zijn er boeken, bij voorkeur spirituele boeken, die jullie me sterk kunnen aanbevelen? Dit mag in het Nederlands of Engels zijn, laat het me dan maar weten in jullie reacties.

Voor wie dit uitleest, alvast bedankt, voor je tijd en aandacht.

Lied van dit moment:

Meau - Dat Heb Jij Gedaan ...

Mooi lied. Diepe tekst.

Tot snel.

Sterocco.
08 feb 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sterocco
Sterocco, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende