my feelings

Daar ben ik weer. Een half jaar later...
Deze site heet 'mydiary', dus dat is precies wat ik ga doen. Ik ga gewoon mijn hart luchten en doen alsof er niemand is die het leest.

Ik ben ... en ik ben ondanks 16 geworden. Het gaat niet heel goed met me. Ik heb al jaren last van het feit dat ik geen goede vrienden heb. Mijn vrienden misbruiken me en zij zijn de reden dat ik zo onzeker ben over mezelf (ik durf niet eens naar feestjes te gaan, omdat ik niet wil dat mensen zien hoe ik eruit zie).
Ik weet dat ik nieuwe vrienden moet gaan zoeken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Ik heb er onlangs met een vriendin van mij over gesproken. Ze had me beloofd dat ze zich zou verbeteren, want 'ze had niet door dat ze me zo slecht liet voelen'. Dat was allemaal leuk gezegd, maar ze heeft me 2 dagen erna weer laten huilen.
Ik voel me gewoon heel alleen. Niemand begrijpt echt hoe ik me voel. Ik kan er niet over praten met mijn ouders; dat probeerde ik laatst, maar zonder succes. Ik heb gevraagd of ik misschien eens mocht kijken naar professionele hulp, want ik weet gewoon dat ik dat nodig heb. Mijn moeder dacht dat het een grap was en bleef maar zeggen dat ik dat niet nodig heb. Ik weet dat ze dat denkt, omdat ik me altijd vrolijk voordoe, maar ze weet niet dat ik dagelijks een halfuur in de badkamer aan het huilen ben.
Ik durf het niet nog eens op te brengen. Ik durf mezelf niet open te stellen. Ik durf niet tegen mensen te zeggen hoe ik me voel (dat is waarom ik deze site nu gebruik).
Ik heb afgelopen tijd heel vaak gedacht aan situaties waarin ik mezelf pijn doe, niet eens omdat ik het wil doen, maar ik denk er gewoon aan. Ik droom erover. En het erge is nog: ik word er niet bang van. Het klinkt misschien heel vaag, maar op een of andere manier vind ik die gedachte niets slechts. Ik beloof dat ik mezelf nooit iets heb aangedaan en ik denk niet dat ik dat snel zou doen, maar het feit dat de gedachte me niet afschrikt, dat maakt me bang.
Afgelopen tijd denk ik ook vaak aan situaties waarin me ineens iets heel ergs overkomt. Ik denk bijvoorbeeld aan mezelf die ineens heel erg ziek wordt, of iets dergelijks. Ik denk dat ik daaraan denk, omdat ik de aandacht mis die ik op dat moment krijg. Nadat ik ziek zou zijn geworden, zouden mensen zich zorgen gaan maken. Ik denk dat ik graag wil dat mensen zich ook zorgen om me maken, zonder dat ik daarvoor op sterven moet liggen.
Ander onderwerp: ik heb een onvoldoende gehaald. Je denkt nu misschien: 'dat is toch niet zo erg?' Nou, dat is het wel. Ik wil weg hier. Ik heb prachtige toekomstplannen waarin ik de wereld ga zien. Ik ga weg van hier en maak nieuwe vrienden.
Voor die toekomstplannen doe ik echt alles. Ik doe enorm hard mijn best op school en ik doe er alles aan om een perfecte score op mijn diploma te hebben, maar dat lukte niet. Ik sta voor het eerst in 3 jaar een onvoldoende voor een vak. Ik kan er niet tegen. Ik heb zo mijn best gedaan.
Het zit afgelopen tijd niet mee en er is niemand tegen wie ik kan praten. Hier zit ik dan: mijn hart te luchten via een random site, terwijl ik naar verdrietige muziek luister. Als 12-jarige ik dit zou weten, dan zou ze teleurgesteld zijn.
Nou, dat was wel weer genoeg negativiteit voor een dag.

Ik hoop dat jullie allemaal wel een leuke dag hebben gehad.

Groetjes (-:
13 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van GewoonIemand
GewoonIemand, vrouw, 19 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende