Mijn lijf wil niet

Pff, ik zit er echt een beetje doorheen.

Sinds twee dagen is de pijn in mijn rug weer terug. Naar de fysio ga ik niet meer. Ik wil het niet meer, het levert zoveel spanning op. Gelukkig heeft mijn moeder het ook opgegeven om me te pushen, maar ik weet hoe ze erover denkt, dus ik probeer de confrontatie uit de weg te gaan door niet te klagen. Maar ik heb last. Lopen is vervelend, te lang zitten is ook niet fijn, liggen doet pijn, draaien doet pijn, bukken doet pijn. Ik weet dat ik niet mag klagen omdat ik er niets aan laat doen, maar het is wel slopend.

Vooral in combinatie met het slapen. De afgelopen vier nachten ben ik elke keer bezweet wakker geworden. Het koud zijn, iets droogs aan moeten trekken, weer in het koude natte bed gaan liggen, het niet meer kunnen slapen, het nachtelijke gepieker, het is gewoon vervelend. Over de nachtmerries wil ik niet eens schrijven.

De hoofdpijn overdag, het moe zijn, willen slapen. Een verkoudheid die niet weggaat, keelpijn, weinig energie. Ik probeer mezelf echt de dagen door te slepen, want ik wil me niet laten kennen. En ik wil mezelf zo graag bewijzen op stage.

Maar mijn lichaam werkt me echt een beetje tegen.
24 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ~Laura
~Laura, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende