Lekker krokant*

Bij een aantal van mijn vrienden eet ik regelmatig en met eten bedoel ik eigenlijk dat ik voor hen kook. Het beurt namelijk bijna nooit dat ik ergens eet en ik niet gekookt hebt want meestal word er van te voren gevraagd of ik idee heb voor het avond eten en of ik wil koken. Iets wat ik niet erg vind om te doen natuurlijk want het is voor mij vaak een moment om iets bijzonders te maken wat de rest van het gezelschap niet snel zal eten/maken.
Toch vind ik het ook leuk als anders mensen voor mij koken hoor maar dan als nog ben ik in de keuken te vinden om te helpen en vooral om ideeën op te doen door de ander.

Voor een van mijn beste vrienden maak ik regelmatig kippenvleugeltjes want die vinden we alle bij erg lekker maar als je de gekruide variant koopt in de supermarkt dan is deze vaak erg zout.
Iets wat ik erg jammer vind en bedacht me dat ik zelf heel gemakkelijk een marinade kon maken voor de naturel vleugeltjes die ik had gekocht.
Natuurlijk kunnen we niet alleen kippenvleugeltjes eten en koos daarom voor groenten uit de wok en aardappelpartjes (zelf gekruid natuurlijk).


Zo zag het er tijdens het bereiden uit.


Dit was het eindresultaat. Wat wij erg lekker vinden is dat de kippenvleugeltjes een lekker krokante buitenkant hebben net als de aardappelpartjes overigens.
08 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mysterion
Mysterion, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende