Een guilty pleasures*

Dit is toch wel eens van mijn guilty pleasures maar heb wel geleerd dat niet iedereen het lust.
Een paar keer per jaar geef ik er aan toe maar samen met mij nog vele andere. Het maakt niet uit of het nou overdag is of diep in de avond je staat er nooit alleen. Zo ver ik weet zijn er geen andere horecaketens die het zelfde verkopen en dat hoeft van mij ook.
Meestal geef ik er aan toe als ik een avond ben wezen stappen met vrienden of tijdens een avond stappen met vrienden. Mijn voorkeur gaat dan uit naar een normaal portie maar die moet dan wel pittig zijn en zonder saus. Als ik er eet dan ben ik altijd verbaasd over hoeveel andere mensen weg kunnen krijgen want die bestellen in mijn ogen dan ook absurd veel. Soms word ik al misselijk als ik naar de mensen kijken.
Ook al vind ik het erg lekker om te eten had ik nog nooit zelf een poging gegaan om het zelf eens te maken. Ook dit gerecht werd geboren door dat iets over had en opeens bedacht ik het op deze manier te bereiden.



Gepaneerde kippendrumstick en kippenvleugel.

Aangezien ik nog wat kip over had van de avond er voor besloot ik het gerecht van de KFC eens na te gaan bootsen want dat is toch wel een van mijn guilty pleasures.
Ik had het dubbel gepaneerd en door dat de kip al gaar was moest het maar even in de frituur tot het er mooi krokant uit zag zoals op de foto. De paneermeel laag had ik gekruid zodat deze lekker pittig was. Volgens mijn gezelschap was het gerecht was het gerecht een succes en moest ik het zeker vaker gaan maken.
28 jan 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mysterion
Mysterion, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende