Lekker anders**

Het hoofdproduct van dit gerecht daar houd je van of je vind het smerig. Inmiddels heb ik geleerd dat hier geen tussenweg bij bestaat want er zijn geen mensen die het wel oké vinden. (zo ver ik weet.
Een aantal van mijn vrienden vinden de geur erg smerig maar nou vraag ik me opeens af is het de pure geur van het product of pas na bereiding. Voor andere mensen is het de structuur van de vrucht en voor andere is het weer omdat het ze aan iets doet denken +18.

Voor dit product is een types Hollandse bereiding. Witte wijn, groenten, soms nog wat kruidjes en dan is het zoveel minuten koken. Om eerlijk te zijn vind ik deze bereiding het minst lekker want vaak heeft de witte wijn de overhand qua smaak en word het in mijn ogen te lang gekookt.
Dit is de manier zoals mijn moeder ze maakt.

Een tijd vond ik een recept om ze te wokken en deze vond ik zeer geslaagd. Ik zal onder mijn stukje tekst de foto plaatsen van het gewokte product.

Ruim 10 jaar geleden at ik het product in een restaurant en toen had de chef een eigen manier bedacht en aan deze manier ging ik vandaag eens voor mezelf uitproberen.



De mosselen heb ik gegaard in een zelfgemaakte tomatensaus.
Super lekker met brood en het is weer totaal anders met een verrassende smaak.


Gewokte mosselen
30 aug 2016 - bewerkt op 27 sep 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mysterion
Mysterion, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende