Hoe bellen met maat/vriendin over kennismaking

Ik ging afgelopen donderdag naar een kantoor die ik via iemand leerde kennen omdat zij daar werkt. We hebben samen meerdere lessen gehad en meerdere keren afgesproken enzo.

En nu is de vraag niet eens, moet ik met haar bellen eerst voordat ik het kantoor mail. Moet gewoon, ze was zelf ook bij het gesprek enzo, en ze vroeg me van tevoren dingen en weet ik het.

Maar de vraag is. Een collega van d'r zei iets wat mij een lichte rode vlag deed ophijsen.

We hadden het over dat ik ___ (nationaliteit) ben, en een van de dingen die hij zei was dat hij iemand van dezelfde nationaliteit kende. "Maar zijn zus vind ik leuker"

En dat is dan de milde, gefilterde versie van hem he, want tijdens een kennismakingsgesprek wil je mensen niet wegjagen. Wie weet wat ie zegt (en misschien doet) als ik daar werk. Als we lange dagen op het kantoor maken. Nee dank je.

Of zal ik gewoon de rest van mijn redenen zeggen, dat ik me toch liever niet meteen te veel specialiseer. Want het is een nicheplek. Dat ik niet op een dorpskantoor wil waar je echt met alles te maken krijgt (naja eigenlijk niet alles wat ik wil leren), maar wel eentje die meerdere afdelingen heeft en meer verschillende mensen.

Probably dat. Wil d'r werk niet moeilijker maken omdat ze anders naar haar collega gaat kijken.

Ze ziet er ook uit als iemand die bij een studentenvereniging zou hebben kunnen zitten of heeft gezeten met alle licht sexistische toeters en bellen en dat ze daar tevreden mee is. Ga ik straks tegen me aan gegooid krijgen dat ik me aanstel ofzo.

Geen behoefte aan. Hmm... Ze had ook geen fijn gedrag een tijd geleden toen we het hadden over een gesprek afspreken en ik niet meteen reageerde. Echt een beetje zo een entitled gedrag hmm... Ik communiceerde ook niet perfect maar dat was zeg maar niet. Waar ik mee wil dealen onder werktijd, zeg maar.

Yeah.

Waarschijnlijk dat laatste. Als we vrienden-vrienden waren was ik volledig open maar zo, nee.
26 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende