hoe?!

Ik weet even niet zo goed hoe ik hiermee om moet gaan, vandaar dat ik het hier typ.

Van de week zei mijn vader dat hij vandaag weer vrienden van vroeger zou zien. Ik was heel blij voor hem, omdat hij dan ook weer meer afleiding krijgt na alles wat de afgelopen maanden is gebeurd.

Kwam hij vanavond om 20:00 thuis.
Hij waarschuwt mijn zus en mij met de zin "Ik denk dat 2 van jullie hier niet blij mee zullen zijn". (we wonen met z'n 4en).

Hij heeft dus een date gehad. Ik wist op dit moment me niet in te houden en ik heb alles eruit gegooid wat ik eruit wou gooien. Hoe ik niet begreep dat hij dit al kon doen, aangezien mijn moeder, zijn vrouw, vriendin en zielsverwant nog geen 5 maand geleden is overleden.

Uit woede heb ik mijn vrienden een berichtje gestuurd, omgekleed en weg gegaan en ben ik nu pas thuis gekomen (Het is nu 00:55).

HOE kun je zoiets doen?
Ik weet nog precies de middag dat er dus longkanker bij mijn moeder was vastgesteld.
De woorden die hij sprak waren "Ik verlies mijn vrouw, mijn beste vriendin, mijn zielsverwant en mijn minnares".

HOE kun je dan, na nog geen 5 maanden na het overlijden al weer op een nieuwe date gaan en er maar vanuit gaan dat dit allemaal zomaar kan, zonder de consequenties van een boze dochter.

Ik snap natuurlijk dat je door moet gaan, maar het gaat al allemaal niet zo goed met wat hij nu heeft, hoe kan hij dit er dan nog bij doen?
En mijn moeder zou ook niet willen dat hij alleen zou blijven, maar dit zou zij, en ik denk iedereen wel, veelte snel vinden gaan.

Als dit na één of anderhalf jaar zou gebeuren, kan ik me nog prima in hem verplaatsen. Hij wordt er ook niet jonger op en iedereen heeft wat liefde nodig.. maar dit zit mij zo gigantisch erg dwars.. Ik kan me er niet toe zetten om dit te accepteren, al heb ik misschien niet eens wat te accepteren... Waarschijnlijk doet hij toch niks met mijn mening.

15 jul 2019 - 310x gelezen
Profielfoto van AniqueViscaal
AniqueViscaal, vrouw, 18 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende