Het vinden van een hobby (en een leven)

Hoi allemaal,

Ik lig lekker in bed en kan nog niet slapen. Net mijn vriend welterusten geappt en ik zit nog na te grinniken over het aparte gesprek dat we net hadden. Een oude vriend van me blijft contact zoeken met me via facebook met een nepaccount. Hij wilt "weer vrienden met me zijn en moest aan me denken". Even voor de duidelijkheid hij en ik hebben nooit wat gehad. Maar als het aan hem had gelegen was de situatie anders geweest. Hij vond mij leuk en ik hem niet. Toen ik ging verhuizen heb ik nog een paar keer met hem gesproken maar hij kon soms zo gemeen doen tegen me dat ik gewoon niet meer kon zien wat deze vriendschap nou nog te bieden had. Dus vriendschap is uiteindelijk verbroken. Nu zoekt hij dus af en toe contact en mijn vriend vind het storend. Ik maak er zelf geen big deal van omdat ik gewoon eerlijk aan die jongen heb verteld dat ik geen nut zie om contact te houden en ik dit ook niet meer wil omdat de vriendschap die we hadden eigenlijk ook niet veel voorstelde en niet echt een toevoeging is aan mn leven om het zo maar even te zeggen.. Mn vriend zat er toch mee en heeft hem toen toch even een bericht gestuurd en uiteindelijk volgde het gesprek in een soort alfamannetjes strijd of hoe je het ook wilt noemen. Die jongen vertoonde in ieder geval machogedrag wat niet het gewenste effect had want het was nogal lachwekkend. Maargoed dat terzijde.

Even terug naar het moraal van dit verhaal. Ik kan soms zo om het verhaal heendraaien... Maargoed ik ben op zoek naar een hobby gewoon om te kunnen ontspannen en afleiding te kunnen vinden. Dit aangezien ik naast mijn opleiding en mn familie en vriend verder nooit ergens heenga en ik moet iets vinden wat ik zelf leuk vind om te doen en mezelf bezig te kunnen houden. Nu ga ik dus morgen met mijn oude stiefvader foto's maken in de natuur. Ja natuur. Ik ben niet echt een natuurliefhebber ofzo. En to be honest ben ik ook geen getalenteerd fotograaf. Maargoed we gaan het gewoon maar proberen en wie weet ben ik verassend goed in fotoshoppen. We'll see.

Nu eerst maar slapen want ik moet morgen vroeg op om naar mn oude stiefvader toe te reizen. Pfff had ik maar een rijbewijs en een auto en met name geld om dit allemaal te kunnen bekostigen.

Welterusten allemaal!
29 apr 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Invictus
Invictus, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende