** Het is weer even geleden!

Mijn thesis heb ik ondertussen afgerond en van de eerste beoordelaar heb ik een 8,8 gekregen. Op de tweede beoordelaar zit ik nog te wachten. Mijn begeleider wil hem heel graag omzetten in een publiceerbare review voor in de Journal of Veterinary Internal Medcinine, wat een zeer vooraanstaand tijdschrift is in de diergeneeskunde. Spannend, want nu is iemand mijn hele artikel aan het factchecken en lezen in een keer de belangrijke veterinaire endocrinologen mijn poging tot wetenschappelijk onderzoek.

Mijn keuzevak, regeneratieve geneeskunde, is ook afgerond en ik wacht nu op de cijfers. Die zouden vandaag moeten komen, maar met alles wat er gaande is verwacht ik dat dat nog wel even gaat duren.

Vorige week was het herkansingsweek, wat voor mij vakantie betekende. Ik ben naar mijn moeder gegaan om te helpen in de praktijk en in de dienst met Pasen. We hebben heerlijk veel samen kunnen opereren! Ik heb (onder strikte begeleiding natuurlijk) een grote buik incisie dicht mogen maken en een kat van een bekende mogen steriliseren.

Van woensdagmiddag tot vrijdagochtend heb ik de 4x4x48 challenge gedaan: 4 mijl (6,5 kilometer heb ik ervan gemaakt) iedere 4 uur, 48 uur lang. Dus ook de nacht door. Het was echt super leuk! Behalve dan het twee nachten lang om 1 uur 's nachts en om 5 uur 's ochtends mijn bed uit om een rondje te gaan rennen.

Nu is mijn laatste vak van de bachelor begonnen. Niet te geloven. Over 10 weken ben ik klaar.. Dan begint mijn onderzoeksjaar en hoef ik nog maar 4 jaar tot ik dierenarts ben.





22 apr 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van UltraFloyd
UltraFloyd, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende