** Lekker aan het trainen.

Ik ben net terug met de hondjes van een 30 kilometer rondje over de Veluwe. Eigenlijk zou ik dit rondje gisteren al doen, maar toen voelde mijn enkel zich niet fantastisch. Ik ben echt heel langzaam gelopen, maar ik ben toch trots dat ik het gedaan heb. De laatste keer dat ik zo ver liep is volgens mij alweer 1.5 jaar geleden. Ik heb een heel stuk van de 7 heuvelentrail gelopen, wat een ontzettend mooie route is. Heel veel nieuwe paadjes ontdekt! Roán en Floyd deden het super en liggen nu uitgeteld op het tapijt.

Hardlopen gaat eindelijk echt weer een stuk beter. Eigenlijk sinds ik de posbanktrail heb gelopen twee weken geleden. Daarna heb ik me gelijk opgegeven voor een 33 km canitrail in december en een 60 km (!!) evenement in maart. In april heb ik een week vrij (als ik braaf al mijn tentamens haal) en dan willen we (vriend en ik) de west highland way in 4 dagen gaan fastpacken. Dat wordt praktisch gezien 4 dagen achter elkaar een marathon lopen. Om dat allemaal waar te kunnen maken moet ik écht fit zijn en dus heb ik geen goede reden meer om mijn hardloopschema niet te volgen.

School gaat volgens mij wel oké, maar de vakken van nu vind ik zo stom dat ik af en toe een beetje achter loop. Gelukkig duurt het nog wel even voordat de tentamens er zijn en snap ik statistiek ondertussen een stuk beter. Ik wil voor allebei het liefst rond de 7.5 halen zodat ik niet teveel te compenseren heb met de volgende vakken, dus ik moet wel weer echt iets gaan doen.

Afgelopen dinsdag ben ik naar de introductie van het master honours programma geweest. Daarna ben ik echt 180 graden gedraaid in wat ik wil doen. Eigenlijk dacht ik dat ik helemaal geen interesse zou hebben in dit programma, maar het spreekt me toch heel erg aan. Eerst moet ik door een selectie heen, dan moet ik uit een select aantal onderzoeksvoorstellen kiezen en vervolgens wordt ik een jaar lang ondergebracht in dat onderzoeksteam op de faculteit. Het staat goed op je CV als je later in je carrière voor een SIO (specialist in opleiding) positie of een PhD wil gaan, en laat dat nou net zijn wat ik wil. Het is een extra jaar studeren, maar wel een heel nuttig extra jaar. Dus ik ga me toch aanmelden en de selectieopdracht maken. Er worden maximaal 10 mensen gekozen, ik hoop echt dat ik er tussen zit.

De kilometers van deze week:
Maandag 8 km
Dinsdag 7.5 km
Woensdag -
Donderdag 13 km
Vrijdag 10 km (en geklommen in de avond)
Zaterdag -
Zondag 30 km

Totaal: 68.5 km





10 nov 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van UltraFloyd
UltraFloyd, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende