Grmbl hersens houd op

Dus, mijn hersenen zijn weer met me aan het fucken.

Beetje een luxeprobleem maar moet het kwijt.

Mezelf even bewijzen dat ik toch niet zoveel zelfvertrouwen heb als ik dacht/zeg.

Het ding is, ik was al een aantal maanden aan het overwegen om te beginnen met sparen voor een borstvergrotingsoperatie.

Niet omdat ik mijn borsten te klein vind, ze zijn leuk, er is genoeg om te kneden en vast te pakken, ik heb leuke tepels, ik krijg er de door mijn gewenste personen wel geil mee.

Daarnaast zijn ze handig, ze leiden niet af in een zakelijke setting, ik sport met gemak, ik hoef niet om te kijken naar dure bh winkels.

Maar, ik was aan het denken aan het uitmaken met mijn ex en eerlijk gezegd wilde ik niet een leuke man mislopen die toevallig een van de velen is die alleen valt op grote tieten.

Daarnaast heb ik het altijd al jammer gevonden dat ik geen boob jobs kan geven, en bovendien. Ze zijn gewoon leuk om mee te spelen, zelf. En oh ja woohoo hourglassfigure.

Maar goed. Nieuwe vlam heeft tot nu toe volgens mij relaties gehad met vollere vrouwen en sowieso grote borsten.

hij is zelf niet zo lang en daardoor zijn ze altijd even lang of zo lang als hem geweest.

Hij maakt af en toe opmerkingen over mijn "kinderhandjes".

Hij is sowieso een plaaggeest maar die shit doet me deze ochtend een beetje piekeren.

Een beetje dat idee van "als we een relatie aangaan, hoe lang gaat het duren voordat hij die volheid gaat missen"

Zeker omdat ik fit wil worden en dan ben ik nog meer petite dan nu.

maar fuck it. We hadden het er in het begin al over dat we op sexueel en mentaal gebied (theoretisch en, zo blijkt uit een voorlopige conclusie op basis van onze 1,5 week samen, waarschijnlijk ook praktisch)

we een aantal basisbehoeftes hebben die we bij elkaar goed kwijt kunnen, die we tot zover niet bij anderen hebben kwijt gekunt. En ja hij is 33 en ik 26, we hebben wel wat ervaring en heel wat zelfkennis. Het is waarschijnlijk dat die behoeftes veel belangrijker zijn dan een uiterlijk ding. Hij zei al dat grote tieten onhandig zijn bij het sporten & hij heeft er goed van genoten toen we samen sportten. Dat is een passie van hem, en het is toch wel... Fijn om zo een grote centrale passie in je leven te kunnen delen met een partner, dwz potentieel ik. Kon niet met zijn ex.

Nogmaals, fuck it. Of ik die operatie neem of niet, ik ben best wel awesome, en sensueel, en interessant, en ja.

ik vind deze man leuk, en ik ga mijn onzekerheid loslaten want ik ben er klaar mee om onzekerheden en angsten bepalend te laten zijn voor mijn relatiekeuzes-/relatiegerelateerde acties etc (behalve op soa en zwnagerschapspreventiegebied uiteraard nahnah )
12 mei 2021 - bewerkt op 12 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende