EMDR 6

woensdag 23 maart 2022 heb ik de 6e sessie van mijn EMDR therapie gehad. We zijn doorgegaan op het onderwerp van afgelopen keer. Bij de start van de sessie zij ze kijk eens even terug naar de situatie, de vrouw op de grond en alles erom heen. Hoe voel je je als je er naar kijkt. Waar ik mij de vorige keer neutraal voelde, voelde ik nu spanning in mijn lijf, maar waar dat door kwam is onbekend. Dus zijn we even gaan richten op die spanning om die naar beneden te krijgen tot het punt dat ik mij weer wat rustiger voelde.

Zo zijn we daarna weer verder gegaan op de situatie als de vorige keer, In gedachte de BHV training doorlopen en de reanimatie op een pop uitvoeren. Stapje voor stapje ging ik steeds weer verder, en na af en toe een stapje terug te doen om weer ontspannen te worden is het me uiteindelijk gelukt om de gehele reanimatie op de pop uit te voeren in gedachten. Daar was ik best wel trots op, ook al was ik best gespannen.

De brief heb ik nooit meer geschreven, en bij therapie vraagt ze er ook niet meer om, ik denk dat ze het ook vergeten is. Maar ik kom er ook niet aan toe om de woorden te vinden voor de brief, dus ik ga er verder ook niet mee aan de slag. Ook de vorige brieven heb ik eigenlijk niet echt nodig gehad.

Moet nog wel regelen dat ik kan kijken of ik een reanimatie pop mee kan nemen.

Liefs,
X.Little.!
13 apr 2022 - bewerkt op 13 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van X.Little.!
X.Little.!, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende