de republiek alkmaar

als je in alkmaar komt dan bevind je je eigelijk in een republiek,
maar door DWANG ondergegaan in een groter koningsrijk.

destijds in de tijd dat de spanjaarden voor de poort stonden stuurde prins willem van oranje de geuzen naar alkmaar om te helpen bij het verzet.

alkmaar en alle andere steden waren stad staten, maar door trouwerijen en dergelijk BS waren ze opeens onderdanen van een PRINS die wisselde van geloof en zijn troepen stuurde om in alkmaar en omgeving de katholieken te vermoorden (spanjaarden waren katholiek, maar ook een groot deel van de lokale bevolking)
de geuzen moordden eerst in egmond de abdij uit om in alkmaar in het centrum het dunnetjes over te doen, wat niets anders dan TERREUR was om hun toe te laten en geen Tweede front te krijgen of verloren te gaan in het OORLOGS GEWELD.

weinig christelijk gedrag hier, maar wel OPGEDRONGEN DOOR DE STAAT?!?

om maar te zwijgen over de inquisitie en de WAAG HIER !

wanneer je in alkmaar een inhuldiging van de gemeente raad bij woont dan wordt er nog steeds op de republiek gezworen, en daarna op het konings huis.

mensen zijn vaak van mening dat de GEUZEN nederland van de spanjaarden ontdaan hebben, maar weten amper HOE, en vergeten de VELE DODEN onder de lokale bevolking die de GEUZEN op HUN geweten hebben en dus ook HET KONINGS HUIS.
WEINIG GODSVRUCHT HIER !

10 feb 2015 - 399x gelezen
Profielfoto van sui
sui, man, 42 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende