De fysiotherapeut II

Naar de fysiotherapeut geweest. Verdomde knieën. Heb toch best wel last van mijn knieën bij het traplopen, hurken, fietsen. Dat wil je toch niet op mijn leeftijd? Maar schijnbaar zijn dit soort knieproblemen niet leeftijdgebonden. Het kan zelfs kinderen van onder de 15 jaar overkomen.
En de oorzaak van knieproblemen heeft niet altijd te maken met overgewicht. Bij mij al helemaal niet, aangezien ik geen overgewicht heb. Nou ja, hoogstens 3,5 kilo dan.

De fysiotherapeut was zoals gewoonlijk vriendelijk, attent, geïnteresseerd in wat ik had meegemaakt de laatste dagen en of ik nog steeds pijn had aan mijn knieën. Jaaa, helaas wel. Als ik geen last meer had, had ik de afspraak geannuleerd. Zonde van mijn tijd om naar de fysio te gaan, als ik fysiek geen belemmeringen ervaar. Ook zonde van het geld natuurlijk.

Ik had een jurkje aan (niet te kort) met daaronder mijn rode kanten lingerie en een panty. Ik zag er goed uit en dat straalde ik ook uit. Ik werd uitgenodigd om op de behandeltafel te gaan liggen, waarbij ik te horen kreeg dat mijn panty uit mocht. Terwijl ik mij van mijn panty ontdeed, stond de fysiotherapeut braaf achter mij te wachten tot ik klaar was. Dat hij meteen van de gelegenheid gebruik maakte om zijn ogen de (geile) kost te geven, is vanzelfsprekend. Ik voelde zijn ogen prikken in mijn rug en in mijn billen.
Ik ging op de behandeltafel liggen op mijn rug met mijn knieën opgetrokken en de voeten op de tafel. Er was wat inkijk. Oei …
Dat deerde me niet, immers was er niet zoveel te zien, behalve een panty. Wilde hij mijn rode string kunnen zien, moest hij waarschijnlijk heel hard zijn best doen om te gluren tussen mijn benen en dan nog … wat zie je dan: een rode onderbroek. Niets bijzonders, toch?

Na de oefeningen op de behandeltafel moest ik tegen de deur staan en daar wat oefeningen uitvoeren. De fysiotherapeut is iets langer dan ik en had zicht op mijn borsten. Voelde me nog niet ongemakkelijk toen hij tegenover me stond en controleerde of ik de oefening goed uitvoerde maar toen hij precies náást me kwam staan, kreeg ik het toch wel een beetje benauwd. Want ik had inkijk. De welving van mijn borsten was te zien. Is op zich best opwindend voor een ander. Hoewel ik niet lesbisch ben, vind ik het zelf mooi om naar de welving van volle borsten van andere meiden te kijken. En dat doe ik gewoon openlijk, dat kijken.
Ik durf te wedden dat hij naar de welving van mijn borsten keek. Nu was mijn jurk niet zo laag uitgesneden dat de helft van mijn borsten te zien was, dat nou ook weer niet. Maar doordat ik van nature volle borsten heb, ziet zo'n welving er dan behoorlijk aantrekkelijk en lekker uit. Dus ook voor hèm! Moest 20 keer de oefening uitvoeren. (was hij aan het genieten van het uitzicht op mijn borsten?)

Daarna legde hij het één en ander uit en kreeg ik te horen wat het 'huiswerk' was. Dit alles geschiedde door langdurig en diep in mijn ogen te kijken. Terwijl ik aan het luisteren was, keek ik naar zijn ogen om vervolgens langdurig een blik te werpen op zijn smalle lippen. Hij zat minutenlang te vertellen en te kijken met slechts een meter afstand tussen ons in. Ik kon dus exact zien welke kleur ogen hij had en welke kleur spikkels er in zijn ogen zaten. Hij vice versa. Ik voelde me – onder zijn dwingende en diep penetrerende blik – wat ongemakkelijk worden en stapte naar achteren. Dat voelde beter.

We rondden het consult af. Terwijl ik mijn haar in de spiegel aan het fatsoeneren was, bekeek hij mij van top tot teen. Beetje dom om naar iemand te kijken, terwijl die persoon via de spiegel kan zien dat je aan het kijken bent, meneer de fysiotherapeut. En zeker als je blik langdurig blijft hangen op de billen van je patiënt. (het zou me niets verbazen als hij op dat moment een aankomende erectie kreeg, van al het lekkers wat er in zijn behandelkamer te zien was. Een mooi vrouwenlichaam met volle borsten, volle billen, slanke benen. En daaronder hoge hakken)
Ik zal niet ontkennen dat ik vluchtig naar zijn kruis keek, om te achterhalen of er wellicht een kleine erectie te zien was. Ik had niet goed zicht op zijn kruis, dus ik liet dat idee maar voor wat het was.

Ik hurkte om mijn sjaal uit mijn tas te pakken. Mijn jurk kroop wat naar boven, waardoor mijn dijen zichtbaarder werden maar daarmee ook de inkijk tussen mijn benen. Oei …
Ik haastte mij om mijn sjaal uit mijn tas te trekken maar ja, je kent het wel: haastige spoed is zelden goed. Er vielen meer spullen uit mijn tas en ik trachtte alles weer in mijn tas te proppen. Terwijl ik daar gehurkt voor hem zat, had meneer natuurlijk een pracht van een uitzicht tussen mijn benen. Het geluid van versnipperende briefjes viel weg en ik merkte dat zijn handen niet meer bewogen. Kan niet anders dan dat hij genoot van al het lekkers wat er voor hem te zien was, tussen mijn benen. Had de neiging om mijn benen te spreiden en hem te vragen of hij genoot van wat hij zag of dat hij ook nog wilde zien wat er verborgen zat in mijn string. Maar ik hield me in.

Ik trok mijn jas aan en keek hem aan om afscheid te nemen. Hij keek mij glimlachend aan, (of meer ondeugend?) en wenste mij 'succes' met mijn aankomende toetsen. Ik draaide me om, om weg te gaan. Terwijl ik mij omdraaide keek ik nog naar zijn ogen en zag daarbij dat hij zijn ogen afwendde van mijn ogen om vervolgens naar mijn in een panty-omhulde-benen te kijken.
Mag duidelijk zijn dat deze man enorm geniet van al het vrouwelijk schoon dat zijn behandelkamer betreedt. Stiekem geniet, wel te verstaan.

Over een aantal weken moet ik terug.
Wat gaat er dan gebeuren?
11 mrt 2015 - bewerkt op 11 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aubergine
Aubergine, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende