Complete collecties.

Fijn om collecties compleet te hebben, vind ik.

Boekenreeksen, series, het liefst allemaal in dezelfde uitgave en soort. Dus alles paperback of alles hardcover. Hoewel ik ook erg veel series met verschillende typen een uitgave versies heb.

Vandaag maakte ik weer een serie compleet. Twee van deze boeken waren namelijk naar mijn broer gegaan, en twee kwamen met mij mee. Toen was het niet meer compleet, nu dus wel weer (ook voor mij).

Ik probeer niet te veel nieuwe boekenseries te starten met lezen, want dat kan erg tegenvallen, en het kan behoorlijk in de kosten en ruimte gaan zitten.

Op dit moment lees ik: the Lord of the Rings. In het Engels. Ben nu bij book 4 (tweede helft van the Two Towers) dus heb nog even te gaan. Slow and steady wins the race?
Misschien ga ik hierna de serie lezen die ik vandaag compleet maakte. Herlezen is het dan. The
Inheritance Cylce. Of toch een boek uit de kast wat nog niet eerder gelezen is. Of misschien the Hobbit? Keuzes…

Het is fijn om wel collecties compleet te hebben in ieder geval, zodoende ben ik echter nog wel op zoek naar een flink aantal boeken! Bij de Deventer boekenmarkt helaas nauwelijks tegengekomen die jaar. Wel een (voor mij nieuwe) serie boeken gevonden die ik al zocht maar ik mis nog wat delen uit andere series die ik al wel heb. Wie weet volgend jaar.. of anders bestellen.

*LilAngel
28 aug 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LilAngel
LilAngel, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende