Structuur is zoek?

Heel erg heb ik behoefte aan structuur, zoals veel mensen.
Vaste planning, of anders in ieder geval graag iets ruim van tevoren weten zodat ik me erop kan voorbereiden..

De afgelopen periode heb ik fors minder energie. Mijn reserves zijn ook ondertussen behoorlijk leeg, dus ik heb weinig speelruimte over. Daardoor zijn er zaken die me niet meer lukken. Letterlijk: ik ben grotendeels ziek gemeld. Huishoudelijke taken moet ik verspreiden over de week en soms lukken ze me niet en moeten ze uitgesteld. De lagen stof worden steeds meer zichtbaar, en hoewel het een bezoeker aan mijn thuis niet zal opvallen stoor ik me er al een aantal maanden aan. Maar het lukt niet er nu iets aan te veranderen. Alles wat erbij komt, extra, is eigenlijk teveel.

Doordat een groot deel van werk weggevallen is (in de plaats daarvan staan er wel wekelijks meerdere intensieve afspraken om hopelijk weer beter te worden) mis ik ook een stuk structuur.
Slapen gaat vaak moeilijk, zelfs met inzet van slaapmedicatie. En als het wel goed gaat dan ben ik zo verdomde moe..

Sommige dagen weet ik niet welke dag het is. En dat is een naar gevoel, omdat het betekend dat de structuur me ontglipt. Het leven me voor mijn gevoel ontglipt. Vandaag is het maandag, maar het had evengoed zaterdag of zondag kunnen zijn. Behalve dan dat ik vandaag wel een afspraak had, en die zijn alleen doordeweeks.. vreemd gevoel alsnog.

Morgen en overmorgen werk ik wel een paar uurtjes. Hopelijk geeft dat me weer wat houvast. Ook voor de rest van de week.
Misschien is het ook wel de vermoeidheid die alles zo surrealistisch doet aanvoelen..

*LilAngel
29 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LilAngel
LilAngel, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende