Bikini zoektocht*

Ik zal vast niet de enige zijn die het niet heel erg prettig vind om in een bikini te lopen?

Ik heb welgeteld al bijna 6 jaar niet gezwommen omdat ik mezelf altijd te dik heb gevonden voor een bikini.

Mijn zelfbeeld is nog steeds niet helemaal 100% goed maar als ik dat vergelijkt met zes jaar geleden is het een wereld van verschil mijn eetproblemen heb ik goed onder controle (ben al een hele poos van mijn ondergewicht af) en nu wil ik eigenlijk wel na zoveel jaar de stap zetten om te gaan zwemmen.

Ik zal de laatste zomer in bikini op het strand nooit meer vergeten.
Ik was dertien. Onze laatste strand vakantie als gezin. Het was in Bergen. Ik heb mij nog nooit zo slecht gevoeld ik wou alleen maar weg. Die avond besloot ik nooit meer te zwemmen.

Mijn stage begon er laats over. Om met de kinderen te gaan zwemmen. Ik voelde een brok in mijn keel welk smoesje zou ik dit keer vertellen? Of niets, en zodra wij dan gaan zwemmen ziek melden?

Maar nee dit keer ga ik het aan, geen smoesjes meer. Eens moet de eerste keer zijn. Ik moet mij er echt over heen zetten, het zal een overwinning worden. Ik wil leven en daar hoort dit ook bij. Ik was vroeger echt een waterrat als kind gingen we bijna elke week zwemmen. Duss .. maar nu nog een bikini! Ik heb er wel ééntje alleen die is niet echt super geschikt om in te zwemmen vind ik (ja wie koopt er nou een bikini die niet geschikt is om te zwemmen? Hij zag er gewoon heel mooi uit op het plaatje, wist ik veel .. oke elk wel denkend persoon kan zien dat het kleine stukje stof totaal geen ondersteuning bied en zo floep, heel ergens anders zit waar hij hoort te zitten. Totaal niet pedagogisch verantwoord dus .. in hoeverre een bikini dat kan zijn. Maar hey, voor het geval dat ik een keertje met johhny depp en orlando bloom ga chillen aan het zwembad is hij echt heel mooi om in stil te zitten nahnah)

Dus nu ga ik op bikini zoektocht best moeilijk aangezien veel bikini's wel mooi zijn maar mij dan toch niet geschikt lijken om in te zwemmen deze drie lijken mij het beste en staan op dit moment op mijn twijfel lijstje:




En nu nog een keuze maken nahnah zo totaal NIET mijn sterkste punt.
22 mei 2012 - bewerkt op 22 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinses.
prinses., vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende