Waarom ik diep van binnen mannen haat.

Best dagboek,

Dit is een geheim, welke ik aan niemand anders kan vertellen. Als ik dit namelijk aan iemand zou vertellen dan zullen ze mij een verbitterde vrouw vinden. Oh je hebt zeker de verkeerde mannen ontmoet? Je bent zeker onzeker? Je bent zeker jaloers? Je hebt vast veel slechte ervaringen? Je bent zeker kritisch? Je bent gefrustreerd? Allemaal reacties die ik gekregen heb.

Ja dat allemaal. Maar nu wil ik gewoon even heerlijk, zeiken op mannen.

Elke man die ik tot nu toe heb ontmoet dacht anders over hoe je vrouwen behandeld. En daar wil ik graag even over uitwijden. Want ja, het internet is redelijk anoniem.

Nummer 1. Mijn ex B. B bracht liever al zijn geld naar de coffeeshop. Hij was zwaar verslaafd aan wiet. Moet ik nog uitleggen waarom ik hem een achterlijke mongool vond? Blowen stond voor hem op nummer 1.

Nummer 2. Mijn ex R. Hij wou alleen maar seks, na de seks ging hij weg. Hij dumpte me nadat ik hem elke dag in het ziekenhuis had opgezocht na het werk. Hij nam weer contact met me op, voor seks. Een jaar later ook weer. Voor de seks. Need i say more?

Nummer 3. Mijn ex S. Hij hield er vier vriendinnen op na. Gewoon vriendschappelijk. Maar waarom heb je zoveel vriendinnen als je met mij een relatie hebt? Tekort aan aandacht?

Nummer 4. J. Hij was net gescheiden. En vond het ook normaal dat ik een tweede moeder voor zijn kinderen was terwijl hij nog een warme band met zijn ex had. En niet alleen voor kinderen. Maar omdat hij het zo zielig vond voor haar dat ze het allemaal alleen deedt. Nou was dan bij haar gebleven.

Nummer 5. P. Had losse handjes en bezocht graag de sekswerkers. Het ergste, misschien vond ik deze man wel het minst ergst.

Die waren dan de mannen waar ik mee probeerde een relatie op te bouwen.

Jup. Ik snap werkelijk waar niet dat mannen niet begrijpen dat een vrouw zich uniek en geliefd wil voelen. Dat ze geen seks object zijn. Dat het hartstikke pijnlijk is dat een vrouw voor andermans kinderen zorgt met liefde, terwijl ze zelf er het liefst twee vrouwen op na houden. Dat ze er het liefst meerdere vrouwen op na houden. Onder het mom van vriendschap? Lekker naar de sekswerkers.

En dan heb ik nog geluk, dat ik in Nederland woon. Waar een vrouw veel rechten heeft.

Hoeveel moet je accepteren als vrouw van een man?

Dit was mijn klaagzang.
31 jan 2022 - bewerkt op 31 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinses.
prinses., vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende